Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Είναι full in love -Το τρυφερό σχόλιό του στη φωτογραφία της Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Είναι full in love -Το τρυφερό σχόλιό του στη φωτογραφία της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Είναι full in love -Το τρυφερό σχόλιό του στη φωτογραφία της

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι full in love -Το τρυφερό σχόλιό του στη φωτογραφία της | tlife.gr
Η Δανάη Παππά έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!
Η όμορφη ηθοποιός τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία και μετρ του Γιώργου ΣαμπάνηΛάμπρο Λάζαρη και μολονότι αποφεύγουν να μιλούν γι΄αυτό, οι εικόνες μιλάνε από μονές τους. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι περνά πολλές ώρες της ημέρας μαζί, γεγονός που φαίνεται από τα social media τους.
Σε ένα μήνα από τώρα έχουμε Χριστούγεννα και η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη θέλησαν να μπουν στο mood της εποχής και να στολίσουν το σπίτι. Την αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
Όπως θα δεις, η ίδια ποζάρει στον καναπέ αγκαλιά με τον σκύλο του συντρόφου της, έχοντας ως φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 
Ο Λάμπρος Λάζαρης δεν δίστασε να σχολιάσει την φωτογραφία της καλής του γράφοντας: «my happiness in a picture» (η ευτυχία μου σε μια φωτογραφία).
Δες τις φωτογραφίες:
Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα!
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Είναι full in love -Το τρυφερό σχόλιό του στη φωτογραφία της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6879476924074186823
Σχόλια
item