Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr
Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 
Η σχέση του γοητευτικού ποδοσφαιριστή και της ταλαντούχας ηθοποιού μετρά πάνω από δύο χρόνια και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι δυο τους μένουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, έχουν γνωρίσει και τους γονείς ο ένας του άλλου. Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια έχει γνωρίσει την οικογένειά του, η οποία μάλιστα της έχουν τεράστια αδυναμία, αφού βλέπουν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της. 
Από την άλλη, και ο ποδοσφαιριστής γνώρισε τους γονείς της, που ζουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και ποτέ δεν έχουν ξαναδεί την κόρη τους να λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία.
Το ζευγάρι ζει έναν δυνατό και δοκιμασμένο έρωτα, που τους έχει φέρει ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδιά τους, όσοι όμως τους γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν να τους δουν σύντομα να παντρεύονται και να δημιουργούν τη δική τους οικογένεια.
Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα είναι full in love όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους και αυτό φαίνεται σε κάθε κοινή εμφάνισή της. 
Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Θοδωρής Φέρρης και ο Γιώργος Λιβάνης, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν αχώριστοι, ενώ δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και να αφιερώνει ο ένας στον άλλον τραγούδια.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6402016996529942244
item