Χριστίνα Μπόμπα: Εντυπωσιακή στο fashion show των MI-RO μαζί με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου! [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Εντυπωσιακή στο fashion show των MI-RO μαζί με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου! [pics] | tlife.gr
Μπορεί η 26η Athens Xclusive Designers Week να ολοκληρώνεται απόψε, ωστόσο, τις τέσσερις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν 36 shows, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.
Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων ήταν το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows πραγματοποιήθηκαν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας. Μάλιστα, για πρώτη φορά οι επιδείξεις μόδας συνέχισαν μέχρι αργά το βράδυ με late night shows.
Ένα από αυτά ήταν και αυτό των MI-RO, οι οποίοι επιφυλάσσουν ένα ακόμα avant garde show στη Σχολή Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής. Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπο από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Φορώντας ένα βελουτέ κοστούμι με μπλέιζερ και παντελόνι, συνδυασμένο με μαύρο body και ψηλοτάκουνες γόβες στο ίδιο χρώμα, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα.
Μάλιστα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αυτή την φορά δεν συνοδευόταν από τον παρουσιαστή, αλλά στο πλευρό της είχε την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία επέλεξε ένα πιο safe total balck look.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Εντυπωσιακή στο fashion show των MI-RO μαζί με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5534379816230027102
item