Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Κοινή έξοδος για το ζευγάρι σε fashion event στο Σύνταγμα! [pics]

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Κοινή έξοδος για το ζευγάρι σε fashion event στο Σύνταγμα! [pics] | tlife.gr
Ο John Varvatos, το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, βρέθηκε στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα σε γνωστό πολυκατάστημα στο Σύνταγμα, καθώς η Αθήνα αποτελεί σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του για τη συλλογή LED ZEPPELIN X JOHN VARVATOS.
Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου άλμπουμ των Led Zeppelin, ο σχεδιαστής John Varvatos συνεργάζεται με το συγκρότημα για τη δημιουργία μιας συλλογής, που γιορτάζει τη σημαντική αυτή επέτειο αποτυπώνοντας το μοναδικό επαναστατικό στίγμα των Led Zeppelin πάνω σε κομμάτια ιδιαίτερης σχεδιαστικής δεξιοτεχνίας.
Το γνωστό πολυκατάστημα είχε την τιμή να φιλοξενεί τη συλλογή καθώς και τον ίδιο τον σχεδιαστή σε ένα ξεχωριστό πάρτι γεμάτο μουσική και στιλ.
Στο Μeet and Greet Event για τον John Varvatos έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τον κόσμο της μόδας. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, σε μια κοινή βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό. 
Με total black look και οι δυο, πόζαραν αγκαλιασμένο και χαμογελαστοί στον φακό, τόσο μόνοι τους, όσο και με τον διάσημο σχεδιαστή.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Κοινή έξοδος για το ζευγάρι σε fashion event στο Σύνταγμα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1332183362948183652
item