Ειρήνη Καζαριάν: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με cool city style [pics] Ειρήνη Καζαριάν: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με cool city style [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη Καζαριάν: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με cool city style [pics]

Ειρήνη Καζαριάν: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με cool city style [pics] | tlife.gr
Η Ειρήνη Καζαριάν μετά τη νίκη της στο Greece’s Next Top Model 1 ασχολήθηκε με το modeling εντός συνόρων αλλά και με την υποκριτική. Το 22χρονο μοντέλο έχει ήδη προσθέσει στο βιογραφικό της αρκετές δουλειές με σπουδαία ονόματα και συνεχίζει! 
Τον περασμένο μήνα μάλιστα το όνομά της συζητήθηκε έντονα από τηλεοπτικές εκπομπές και sites, όταν αποφάσισε να ανέβει στο θεατρικό σανίδι και να ερμηνεύσει Ίψεν στο Φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με σκηνοθέτη τον Νικόλα Ανδρουλάκη. 
Πλέον, η ίδια έχει αφήσει στο παρελθόν τα άσχημα σχόλια που ακούστηκαν και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της με αισιοδοξία.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ειρήνη Καζαριάν κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας. 
Ειδικότερα, η νικήτρια του GNTM απόλαυσε την βόλτα της και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα με το ξεχωριστό στιλ της. 
Το νεαρό μοντέλο επέλεξε μία printed φούστα που συνδύασε με πλεκτό σε μαύρο χρώμα και αρβυλάκια.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis press
epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Καζαριάν: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με cool city style [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4110758140122168766
Σχόλια
item