Μαριέττα Χρουσαλά: Μπήκε σε Christmas mood! Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της [pics]

Μαριέττα Χρουσαλά: Μπήκε σε Christmas mood! Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της [pics] | tlife.gr
Μετά το υπέροχο ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου επισκέφτηκε τόσο το Miami όσο και την Νέα Υόρκη, η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε στην Ελλάδα. 
Η πρώην παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και μερικές ημέρες και το πρώτο που έκανε μόλις γύρισε ήταν φυσικά να δει τις φίλες της. 
Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, η όμορφη Μαριέττα έκατσε σπίτι της με την οικογένειά της και μπήκε επίσημα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα!
Η ευτυχισμένη μανούλα τριών παιδιών ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου να στολίζει το σπίτι της! Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διαδικασία πήρε λίγες ώρες… Βέβαια το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!
Η Μαριέττα Χρουσαλά έβαλε όλο τον οίστρο και την αγάπη της και στόλισε ένα υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο φωτάκια και κάθε είδους στολίδια, βάζοντας το στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ποζάρει μπροστά του, φορώντας τις πιτζάμες της και ανυπομονώντας να έρθει η αγαπημένη της γιορτή, ώστε να την γιορτάσει με την οικογένειά της.
Και του χρόνου!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριέττα Χρουσαλά: Μπήκε σε Christmas mood! Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8528678480797318904
item