Γιάννενα: Όλες Οι Εκδηλώσεις Στο Castillo Από Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου! Γιάννενα: Όλες Οι Εκδηλώσεις Στο Castillo Από Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Όλες Οι Εκδηλώσεις Στο Castillo Από Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου!

Γιάννενα: Όλες Οι Εκδηλώσεις Στο Castillo Από Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου!

Πέμπτη 28/11
Την Πέμπτη 28/11 το Castillo φιλοξενεί τους Flying Jazz Trio, με τους Γιώργο Κοντραφούρη, Στέφανο Ανδρεάδη και Βασίλη Ποδαρά.

Ο Στέφανος Ανδρεάδης και ο Γιώργος Κοντραφούρης, είναι φίλοι και συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα Μουσικών σπουδών τζαζ του Ιονίου Παν/μίου. 

Από το 2017 με τον ντράμερ Βασίλη Ποδαρά (απόφοιτο του τμήματος Τζαζ του Ιονίου και νυν διδάσκοντα τζαζ ντραμς) έχουν δημιουργήσει ένα τρίο που απογειώνεται σε κάθε του εμφάνιση συμπαρασύροντας μαζί του και το κοινό.

Παρασκευή 29/11
Την Παρασκευή 29/11 καταφθάνουν οι Θανάσιμος και Tiny Jackal,το εξαιρετικό αυτό δίδυμο της Αθηναικής hip hop σκηνής! Στις 29 Νοεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση του δίσκου "Ένα Παιδί Ζυγίζει Τα Άστρα’’ στην μουσική σκηνή του Castillo bar. 

Mαζί του στην σκηνή θα είναι ο Tiny Jackal (Athanasios Perrakis ) και θα παρουσιάσουν δουλειά από τα solo project και απο No Hard Feelings. Στα Decks θα είναι ο Dj Twelve.

Σάββατο  30/11Το Σάββατο 30/11  το μεγάλο πάρτυ στο Castillo bar με τα Μωρά στην φωτιά! Τα Μωρά στη Φωτιά είναι από τα πλέον αγαπητά και ιστορικά εγχώρια ροκ συγκρότημα που έχουν γράψει χιλιόμετρα πάνω στα συναυλιακά σανίδια. 

Έχουν βάλει φωτιά στο κοινό τους που ξέρει ότι η μπάντα του Στέλιου Σαλβαδόρ είναι εγγύηση παθιασμένης εμφάνισης και η επιτομή της σκεπτόμενης ροκ συμπεριφοράς. Special guests της βραδιάς τα τρομερά παιδιά των δε Luckies   
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Όλες Οι Εκδηλώσεις Στο Castillo Από Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2123684536706112887
Σχόλια
item