Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με γνωστό μπασκετμπολίστα και μας δείχνει την απίστευτη υψομετρική διαφορά τους!

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με γνωστό μπασκετμπολίστα και μας δείχνει την απίστευτη υψομετρική διαφορά τους! | tlife.gr
Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και ιδίως στο Instagram, καθώς καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τη ζωή της. 
Ωστόσο, αυτή τη φορά, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει το προφίλ της για ένα καλό σκοπό!
Για ακόμα μια χρονιά ο ΟΠΑΠ μαζεύει χρήματα για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», την οποία υλοποιεί η εταιρεία από το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς της. 
Η Μαρία Ηλιάκη έχει δημιουργήσει τη δική της ομάδα στην εφαρμογή και παρακινεί τους διαδικτυακούς φίλους της να παίζουν κάθε ημέρα, προκειμένου να χαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, συναντήθηκε με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού, ώστε να κάνουν ένα γύρισμα για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». 
Μετά το τέλος του γυρίσματος, η Μαρία Ηλιάκη πόζαρε στο πλευρό του Γιώργου Παπαγιάννη και έκανε πολλούς να γελάσουν με την υψομετρική διαφορά τους. Η παρουσιάστρια είναι 1.69, ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού 2,18!
Δες τη φωτογραφία:
Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Παπαγιάννη!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με γνωστό μπασκετμπολίστα και μας δείχνει την απίστευτη υψομετρική διαφορά τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 743572626680048053
item