Δωροθέα Μερκούρη: Είναι ερωτευμένη με τη Βενετία! Η θέα που της έκλεψε την καρδιά! Δωροθέα Μερκούρη: Είναι ερωτευμένη με τη Βενετία! Η θέα που της έκλεψε την καρδιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Είναι ερωτευμένη με τη Βενετία! Η θέα που της έκλεψε την καρδιά!

Δωροθέα Μερκούρη: Είναι ερωτευμένη με τη Βενετία! Η θέα που της έκλεψε την καρδιά! | tlife.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. 
Η γοητευτική ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στη γενέτειρά της, την Ιταλία και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη Βενετία. 
Μπορεί να αγαπά πολύ την Ιταλία, όμως δεν ξεχνά και την δεύτερη πατρίδα της, την Ελλάδα και όποτε έχει τη δυνατότητα ταξιδεύει στη χώρα μας για να κάνει διακοπές και να συναντήσει τους φίλους της. 
Αναμφισβήτητα απόλυτη προτεραιότητα για την Δωροθέα αποτελούν οι δύο κόρες της, τις οποίες στηρίζει σε κάθε τους νέο βήμα.
Το απόγευμα της Δευτέρας, η Δωροθέα Μερκούρη μας έδειξε τη μοναδική θέα που αντίκρισε στη Βενετία. 
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βλέπουμε το γραφικό τοπίο με τα καταγάλανα νερά και το φεγγάρι να λάμπει στον ουρανό να δημιουργούν μια μαγευτική εικόνα στη βραδινή Βενετία.
Η ηθοποιός εντυπωσιασμένη από το μοναδικό θέαμα, στην ανάρτησή της σημειώνει: “I just can’t get enough! #acquaalta”.
epirusblog.gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Είναι ερωτευμένη με τη Βενετία! Η θέα που της έκλεψε την καρδιά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2751731615481818283
Σχόλια
item