Γιάννενα; Πληρότητα που αγγίζει το απόλυτο για τα Χριστούγεννα! Γιάννενα; Πληρότητα που αγγίζει το απόλυτο για τα Χριστούγεννα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα; Πληρότητα που αγγίζει το απόλυτο για τα Χριστούγεννα!

Γιάννενα; Πληρότητα που αγγίζει το απόλυτο για τα Χριστούγεννα!
Είτε με ήλιο είτε με βροχή, είτε με χιόνι είτε με κρύο τα Γιάννινα, αποτελούν έναν αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες. Έναν περίπου μήνα πριν τα Χριστούγεννα και οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της πόλης αγγίζουν το απόλυτο. 

Με δυσκολία και πολύ υπομονή θα βρει δωμάτιο κάποιος που άφησε τον προγραμματισμό της εξόδου του για το τελευταίο διάστημα. 

Οι κρατήσεις σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του κλάδου ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο και σταδιακά αυξήθηκαν με αποτέλεσμα να αγγίζουν πλέον εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Βορειοελλαδίτες αλλά και Αθηναίοι είναι αυτοί που στην πλειοψηφία τους έχουν επιλέξει τα Ιωάννινα για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Και στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν περίμεναν τις εκτιμήσεις για τον καιρό για να προγραμματίσουν τις κρατήσεις τους.
Άλλωστε τα Χριστούγεννα, στην καρδιά του χειμώνα, σχεδόν όλοι είναι προετοιμασμένοι για ανάλογες καιρικές συνθήκες.
Σε υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κινούνται οι κρατήσεις και σε άλλους προορισμούς του Νομού Ιωαννίνων όπως είναι το Μέτσοβο –πολλοί ελπίζουν να το δουν χιονισμένο- το Ζαγόρι, η Κόνιτσα και τα Τζουμέρκα.
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα; Πληρότητα που αγγίζει το απόλυτο για τα Χριστούγεννα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4318411610150853006
Σχόλια
item