Πρέβεζα: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις Για Τα Τοπικά Αγροτοδιατροφικά Προϊόντα Της Ηπείρου Πρέβεζα: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις Για Τα Τοπικά Αγροτοδιατροφικά Προϊόντα Της Ηπείρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις Για Τα Τοπικά Αγροτοδιατροφικά Προϊόντα Της Ηπείρου

Πρέβεζα: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις Για Τα Τοπικά Αγροτοδιατροφικά Προϊόντα Της Ηπείρου

Στην Πρέβεζα την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την ευρύτερη διάδοση των τοπικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων και την παραγωγή νέων προϊόντων τυριού και κρέατος διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο του έργου MeDInno, στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2019 στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα, αντίστοιχα.


Όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,η εκδήλωση για την Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο στο Preveza City. 

Κατά τη διάρκεια της θα γίνει παρουσίαση της στόχευσης και των δράσεων του έργου, ενώ θα γίνουν και δύο παράλληλες Ομάδες Εστίασης με θέμα τον καθορισμό των απαιτήσεων νέων τυροκομικών προϊόντων και προϊόντων κρέατος στην Ήπειρο.

Το έργο υλοποιείται στις Περιφέρειες της Ηπείρου και της Απουλίας (Ιταλία) και σκοπός του είναι αφενός η διάδοση των υφιστάμενων προϊόντων τυροκομίας και κρέατος της περιοχής και αφετέρου η ανάδειξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων τυροκομίας και τυποποιημένων προϊόντων κρέατος σύμφωνα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. 

Επίσης μέσα από μία διαδικασία μεταφοράς γνώσης και τυποποίησης ποιότητας στοχεύει στην ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών κτηνοτροφικών μονάδων, την αναβάθμιση των διαδικασιών τους και τη βελτίωση της εξωστρέφειας τους.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίησή του γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020».

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις Για Τα Τοπικά Αγροτοδιατροφικά Προϊόντα Της Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3576365588948710986
Σχόλια
item