Νάουσα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό Νάουσα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νάουσα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό

Νάουσα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό

Για μία ακόμη νύχτα, οι κάτοικοι της Νάουσας στην Ημαθία, βγήκαν στο κέντρο της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για το μεταναστευτικό και την άφιξη μεταναστών στην περιοχή τους.

Χθες, Τρίτη, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία αρκετοί πολίτες από την πόλη και τις γύρω περιοχές, με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Παντζαρτζίδη και μία γυναίκα, εκ μέρους των γονέων, να μιλούν στους συγκεντρωμένους, για τους λόγους που δεν θέλουν να γίνει άφιξη μεταναστών στην περιοχή τους. 

Αυτή ήταν η τρίτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών της Νάουσας κατά των μεταναστών που έφθασαν αυτές τις ημέρες στην πόλη, όπως αναφέρει η foninaousis.gr.

Την Δευτέρα το βράδυ, πολίτες έκαναν περιπολίες ώστε να μην επιτρέψουν σε λεωφορεία να φτάσουν στη περιοχή, όπου αναμένεται να εγκατασταθούν μετανάστες, κατά την διαδικασία αποσυμφόρησης από τα νησιά. 

Οι κάτοικοι τα έχουν βάλει με τους ξενοδόχους, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν τους μετανάστες, όπως είπαν στις ομιλίες τους και όχι με τους ίδιους τους μετανάστες.

epirusblog.gr
5 of 5
Νάουσα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1995032445563825800
Σχόλια
item