Άρτα: Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΝΕ ΤΕΕ Ν. Άρτας Άρτα: Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΝΕ ΤΕΕ Ν. Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΝΕ ΤΕΕ Ν. Άρτας


Άρτα: Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΝΕ ΤΕΕ Ν. Άρτας
Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Ν. Άρτας, Ευάγγελος Χρηστάκης. Όπως σημειώνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία στο Νομό Άρτας αλλά και σε όλη τη Περιφέρεια Ηπείρου.

Το θετικό είναι ότι οι συνάδελφοι δώσανε ένα ηχηρό παρών και ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας, στις αναπτυξιακές ψηφιακές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί και προωθεί το ΤΕΕ, με ταυτόχρονη εντολή ολοκλήρωσης και εφαρμογής τους, για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του Μηχανικού και του ΤΕΕ. 

Η συμμετοχή δίνει ένα μήνυμα ευθύνης και προοπτικής από τον τεχνικό κόσμο προς τη κοινωνία.

Επίσης θέλω να συγχαρώ όλες τις παρατάξεις για το αποτέλεσμα που φέρανε και τις καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί, από την επόμενη μέρα, για ένα εξωστρεφές Τεχνικό Επιμελητήριο που στόχο θα έχει τη προάσπιση των συμφερόντων μας και τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν την επιστροφή της χώρας μας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Προσωπικά ευχαριστώ τους συναδέλφους που στήριξαν με τη ψήφο τους τα ψηφοδέλτια της ΔΚΜ (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών) και τη φέρανε Πρώτη Δύναμη στην Aντιπροσωπεία του Περιφερειακού τμήματος Ηπείρου με ποσοστό 41,75% και στη Κεντρική Αντιπροσωπεία με ιστορικό ποσοστό 39,66%.

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στον Αρτινό συνάδελφο και Πρόεδρο ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που σαν επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κατάφερε μία ιστορική νίκη».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΝΕ ΤΕΕ Ν. Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2682553134954701422
Σχόλια
item