Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα... Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα...

Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα...
Αυτή η Ελληνίδα παρουσιάστρια, μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο της για πρώτη φορά! Οι δηλώσεις της είναι όλο νόημα!
Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες δημοσιογράφους η οποία βέβαια έχει αποστασιοποιηθεί από τα δελτία ειδήσεων και τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην τηλεόραση με νέο ρόλο.
Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εξομολογήθηκε όλα όσα έγιναν με το διαζύγιο της και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της.
«Από τα δελτία σταμάτησα γιατί νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος. Εξάλλου, ήταν μία εποχή που έγιναν πολλές αλλαγές στα media. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί οτιδήποτε συμβαίνει σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή για να ανοίξει μια άλλη πόρτα η οποία θα είναι μετά βεβαιότητας πολύ καλή.
Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε με τόση υπέροχη ενέργεια και τόσο υπέροχη όρεξη να μου παρουσιάσει την ιδέα της -«έλα μαζί και σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε όμορφα»- και δεν είχα κανένα να μην πάω, γιατί ήταν και η Ελένη, η πιο δυνατή μορφή της ψυχαγωγίας.
Έχω καλύτερο διαζύγιο από ότι γάμο. Δεν υπάρχει αποτυχημένος γάμος, υπάρχει γάμος που έκανε τον κύκλο του. 
Ο δικός μου κύκλος ήταν μάλλον πολύ μικρούλης. Η Εύη και ο Δημήτρης χώρισαν, η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα μαζί. Ο Δημήτρης είναι σαν να είναι ο μεγάλος μου αδερφός, έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το διαζύγιο.
Στα προσωπικά μου είμαι υπέροχα, γεμάτη, πλήρης. Έχω βρει έναν άνθρωπο που είμαστε εξίσου ολοκληρωμένοι. Είναι κι εκείνος πατέρας. Είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια».
εύη φραγκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3880390761953705138
Σχόλια
item