Πρέβεζα: Δυναμική παρουσία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Πρέβεζα: Δυναμική παρουσία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δυναμική παρουσία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2019
ΚΑΙ ΣΤΟ 3Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ

«Δυναμική παρουσία της Νέας Ένωσης στην έκθεση Xenia όπου την ημέρα αυτή γίνεται και η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος , παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κου Χαρη Θεοχάρη , της προέδρου του Ε.Ο.Τ. Κας Άντζελας Γκερέκου και άλλων Προέδρων όπως Σ.Ε.Τ.Ε , Π.Ο.Ξ και Ξ.Ε.Ε.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και επικοινωνιακής πολιτικής της Νέας Ένωσης επικοινωνήσαμε με σημαντικούς και χρήσιμους ανθρώπους του Τουρισμού. Προτεραιότητά μας οι Δημόσιες Σχέσεις ώστε το τουριστικό προϊόν του Νομού μας να βρίσκεται στις πρώτες θεσεις προβολής στην Ελλάδα.

Επιδιώκουμε συνεχώς η Πρέβεζα να είναι επίκεντρο , είτε τηλεοπτικά , είτε μέσω του ΕΟΤ σε μια συνολική προβολή της χώρας μας όπου και το επόμενο διάστημα έχουμε έτοιμες προτάσεις. 

Είχαμε την χαρά και την τιμή μέσω του Προέδρου μας Κου Πολύκαρπου Χαλκίδη να γίνει συνάντηση και ένας γόνιμος διάλογος με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Κα Άντζελα Γκερέκου όπου το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε κοντά της για να χαράξουμε μέσω του ΕΟΤ μια καινοτόμα στρατηγική προβολής για τον Νομό μας.

Στην Πρέβεζα αξίζει να πάει μπροστά…. και εμείς ως Νέα Ένωση θα το πράξουμε.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Π.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δυναμική παρουσία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3924187987221041260
Σχόλια
item