Διευκρινίσεις Γιαννούλη μετά τον σάλο με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου δίπλα σε μετανάστες Διευκρινίσεις Γιαννούλη μετά τον σάλο με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου δίπλα σε μετανάστες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διευκρινίσεις Γιαννούλη μετά τον σάλο με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου δίπλα σε μετανάστες

Διευκρινίσεις Γιαννούλη μετά τον σάλο με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου δίπλα σε μετανάστες

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μετά τον σάλο που ξέσπασε για τις δηλώσεις του περί μπάρμπεκιου με χοιρινό έξω από προσφυγικές δομές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο One Channel και στην εκπομπή One Line, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «χρειαζόταν λίγα μόλις λεπτά ρεπορτάζ για να καταλάβει κάποιος ότι εγώ δεν ζητώ από τον κ. Τσιάρα να επιβάλλει ποινές σε όσους ψήνουν χοιρινό ή πίνουν μπύρες στην Ελλάδα, όπως κυνικά, χυδαία και φασιστικά διαστρέβλωσαν ο κ. Κυρανάκης και ο κ. Πλεύρης».

Ο Χρ. Γιαννούλης, μάλιστα είπε ότι «ο υπουργός Δικαιοσύνης, όταν μιλούσα για σαδισμό αυτών των αχρείωνπου την Κυριακή διοργανώνουν μπάρμπεκιου πάρτι, κουνούσε καταφατικά και επαινετικά το κεφάλι του, όπως και η πλειοψηφία της αίθουσας στη Βουλή».

Συνεχίζοντας, ο κ. Γιαννούλης τόνισε πως “οι δύο φωστήρες της ακροδεξιάς, Κυρανάκης και Πλεύρης κατάλαβαν ότι αυτό που έλεγα πολιτικά ότι είναι σαδισμός μία χούφτα ακροδεξιών εθνικοπαραφρόνων να διοργανώνει μπάρμπεκιου με τίτλο ‘κατά των λαθρομεταναστών με χοιρινό και αλκοόλ’, γνωρίζοντας ότι η κουλτούρα τους δεν το επιτρέπει».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στη Βουλή είχε αναφερθεί σε πρόσκληση συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας στην οποία καλούν το κόσμο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά μεταναστών που έχουν μεταφερθεί σε hot spot της περιοχής (Διαβατά) με κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ. 

Μιλώντας στην επιτροπή που επεξεργάζεται τους ποινικούς κώδικες ο κ. Γιαννούλης μίλησε για σαδισμό και κτηνωδία και ζήτησε προβλέψεις στο νέο Ποινικό Κώδικα για όσους προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων.

Η αναφορά του είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Θαν. Πλεύρη και Κων. Κυρανάκη ενώ είχε ξεσηκώσει και σάλο στα social media.

epirusblog.gr
5 of 5
Διευκρινίσεις Γιαννούλη μετά τον σάλο με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου δίπλα σε μετανάστες
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 62222330047088811
Σχόλια
item