Γιάννενα: Τα Γιάννενα παίρνουν το "ΣΤΟΛΙΔΙ" του Ελληνικού Γιάννενα: Τα Γιάννενα παίρνουν το "ΣΤΟΛΙΔΙ" του Ελληνικού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τα Γιάννενα παίρνουν το "ΣΤΟΛΙΔΙ" του ΕλληνικούΓιάννενα: Τα Γιάννενα παίρνουν το "ΣΤΟΛΙΔΙ" του ΕλληνικούΤο προκάτ κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ελληνικό που παραμένει αναξιοποίητο τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να μεταφερθεί στην πόλη των Ιωαννίνων!  ...
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του epiruspost.gr, «ένα νέο κλειστό γυμναστήριο αποκτά η πόλη των Ιωαννίνων γεγονός που αναμένεται να λύσει σοβαρά προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού και να δώσει διέξοδο σε έναν χώρο που σήμερα ασφυκτιά. 

Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης έκανε γνωστή την οριστική απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη να παραχωρηθεί το προκάτ κλειστό γυμναστήριο που σήμερα είναι εγκατεστημένο στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού. 

Αυτό, όπως είπε ο Περιφερειάρχης, προέκυψε από τη συνάντηση που είχε μαζί του και τη συζήτηση που ακολούθησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LAMDA Development S.A. κ. Αθανασίου, στην οποία έχει περιέλθει πλέον το πρώην αεροδρόμιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης το κόστος κατασκευής του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη των Ιωαννίνων, όπως προέκυψε από τη μελέτη που είχε ζητηθεί από την προηγούμενη αθλητική ηγεσία, υπολογίζεται περίπου  στα 15  εκ. ευρώ, ενώ το κόστος αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης του προκάτ  είναι κατά πολύ μικρότερο.

Ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ακόμη πως οι προγραμματικές που είχαν υπογραφεί στο παρελθόν έχουν λήξει, για το θέμα υπάρχει συνεργασία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μ. Ελισάφ, ενώ ο χώρος εγκατάστασης του προκάτ Κλειστού Γυμναστηρίου, πιθανόν να μην είναι ο Βοτανικός αλλά το Κάτω Νεοχωρόπουλο ή και τα Καρδαμίτσια. "Θα είναι μεγάλη υπόθεση αν καταφέρουμε να το μεταφέρουμε στα Γιάννενα", κατέληξε ο Περιφερειάρχης».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα Γιάννενα παίρνουν το "ΣΤΟΛΙΔΙ" του Ελληνικού
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6845590240298953749
Σχόλια
item