Γιάννενα: Παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ Γιάννενα: Παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ

Γιάννενα: Παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις και εργασίες σε όλες τις υποδομές ευθύνης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων

Στο Πανηπειρωτικό στην Ανατολή έγιναν την περασμένη εβδομάδα καθαρισμοί, κλαδέματα και συντηρήσεις σε μια σειρά σημεία του αθλητικού κέντρου που είχαν διαπιστωθεί φθορές.

Έγιναν επίσης εργασίες και επιδιορθώσεις στις μπασκέτες και τα στεφάνια, αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες και έγινε καλλωπισμός του γκαζόν. Οι εργασίες και οι στοχευμένες αναπλάσεις θα συνεχιστούν, μόλις καλυτερεύσει ο καιρός.

Στους «Ζωσιμάδες», στην κλειστή αίθουσα του στίβου κάτω από τη μεγάλη κερκίδα, αντικαταστάθηκε η χαλαζιακή άμμος στο σκάμμα του στίβου και υπήρξαν παρεμβάσεις στον εξωτερικό φωτισμό. Επίσης, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φωτισμού led στο εσωτερικό της αίθουσας.

Στη Λιμνοπούλα, ξεκίνησε ο καθαρισμός διαφόρων σημείων και δρομολογείται η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου. Οι παρεμβάσεις και οι εργασίες θα συνεχιστούν και προσεχώς θα ανακοινωθούν νέες.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6677553876770111580
Σχόλια
item