Γιάννενα: Μανούλες Θήλασαν Δημοσίως Τα Μωράκια Τους ! Γιάννενα: Μανούλες Θήλασαν Δημοσίως Τα Μωράκια Τους ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μανούλες Θήλασαν Δημοσίως Τα Μωράκια Τους !

Γιάννενα: Μανούλες Θήλασαν Δημοσίως Τα Μωράκια Τους !

Στο θεατράκι της Σκάλας ,δεκάδες μανούλες σήμερα θήλασαν δημοσίως  τα μωράκια τους , στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Φέτος συμπληρώνονται 10  χρόνια κοινής πορείας για το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.

Δέκα χρόνια κοινής πορείας απλών, καθημερινών μητέρων, οι οποίες ενώθηκαν απ' άκρη σ' άκρη σ' ολόκληρη την Ελλάδα κατά χιλιάδες και μοιράστηκαν φόβους, ανησυχίες, αγωνίες, ανασφάλειες, απόγνωση, απελπισία, ελπίδα, πίστη, αγάπη, αφοσίωση, ειλικρίνεια, αναγνώριση, επιτυχίες.

Δημιούργησαν μια διαδικτυακή κοινότητα, δημιούργησαν μια ευρεία οικογένεια όπου η καθεμία έδωσε κομμάτι της ψυχής της και με υπομονή και επιμονή, έβαλε το λιθαράκι της για την αλλαγή που θα χαίρονται αύριο τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος χώρος θηλασμού σε δημόσια υπηρεσία της Ηπείρου έγινε πραγματικότητα!

Ο χώρος αυτός  που διαμορφώθηκε στο ισόγειο του πρώην δημαρχείου του Κατσικά Ιωαννίνων θα εγκαινιαστεί  αύριο  Δευτέρα (4 Νοεμβρίου) στις δώδεκα το μεσημέρι.

πηγή φωτό 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μανούλες Θήλασαν Δημοσίως Τα Μωράκια Τους !
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 901241143053703938
Σχόλια
item