Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»! Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»!

Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»!
Η Κατερίνα Λέχου έγινε έξαλλη με τη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων της είπε: «Ανάθεμα την ώρα που μίλησα»!
Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον AlphaTv και εξέφρασε ένα παράπονό της στην παρουσιάστρια και στον Κώστα Τσουρό.
Ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε αν ισχύει το γεγονός πως έχει δηλώσει ότι είχε δεχθεί πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες με εκείνη να απαντάει:
«Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά». Η Ναταλία Γερμανού τότε την ρώτησε τι ακριβώς εννοούσε και η Κατερίνα Λέχου της είπε χαρακτηριστικά:
Κατερίνα Λέχου Ναταλία Γερμανού Κώστας Τσουρός
«Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δε θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει…. Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Μας διαλέγουν… Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. 
Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση… Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι όχι… Εγώ το είπα αυθόρμητα. 
Δε με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο , δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε. Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. 
Δεν μπορούσα να πάρω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο…. Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ.. Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο νησί, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο….».
Στην συνέχεια αποδείχθηκε πως ήταν όλο μια παρεξήγηση και δεν ήταν πρόθεση ούτε του Κώστα Τσουρού αλλά ούτε και της Ναταλίας Γερμανού να θίξουν την γνωστή ηθοποιό.
Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται Λέχου

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: «Έξαλλη» με τη Ναταλία Γερμανού! «Aνάθεμα την ώρα που μίλησα»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 838116136677358699
Σχόλια
item