Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»! Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!

Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!
Σε σοκ βρέθηκε για μια στιγμή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια όταν χτύπησε το τηλέφωνο της και άκουσε χαρακτηριστικά: «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!
Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook!
Ο λόγος για την γνωστή τραγουδίστρια, Πωλίνα, η οποία πήρε μια λαχτάρα όταν τα μεσάνυχτα χτύπησε το τηλέφωνό της και παραλίγο να πέσει θύμα της αδίστακτης σπείρας με τα ψεύτικα τροχαία.
Πωλίνα τραγουδίστρια θύμα απάτης
Συγκεκριμένα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας της τηλεφώνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, κάνοντάς τη να… πεταχτεί όρθια μέσα στον ύπνο της.
Από την άλλη άκρη του τηλεφώνου άκουσε να της λένε «Μαμά, μαμά, χτύπησα άνθρωπο με το αμάξι» και μια κοπέλα να ουρλιάζει σπαρακτικά, κάνοντας την καρδιά της να χτυπήσει σαν τρελή μέχρι που λίγα δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησε ότι έχει γιο και όχι κόρη! 
Ευτυχώς για εκείνη γνώριζε για την σπείρα και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και πως έτσι έχει πάρει λεφτά από πολλούς τρομαγμένους γονείς που έπεσαν θύματα απάτης νομίζοντας πως το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο!
Δείτε την σχετική δημοσίευση:epirusblog.gr
5 of 5
Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7844712051958043192
Σχόλια
item