Άρτα: Πλήρωσε το χρέος της σε «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ Άρτα: Πλήρωσε το χρέος της σε «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πλήρωσε το χρέος της σε «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ

Άρτα: Πλήρωσε το χρέος της σε «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ

Θύμα απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, η οποία πείστηκε να καταβάλει χρηματικό ποσό σε μία γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε την υπάλληλο της Δ.Ε.Η., προκειμένου να μη διακοπεί η ηλεκτροδότηση του σπιτιού της.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης και στη συνέχεια η γυναίκα επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο την ανέμενε συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, ο άνδρας εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. 

Όπως, μάλιστα, προέκυψε από την έρευνα των στοιχείων του, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης 13 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της απόπειρας απάτης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, που σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος του δράστη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η συνεργός του, που αναζητείται.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πλήρωσε το χρέος της σε «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 491943647056664765
Σχόλια
item