Άρτα: Μια αξιέπαινη πράξη απο τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑ Άρτα: Μια αξιέπαινη πράξη απο τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μια αξιέπαινη πράξη απο τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑΆρτα: Μια αξιέπαινη πράξη απο τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑΟ Δήμος Νικολάου Σκουφά παρέδωσε από ένα λεωφορείο για ΑΜεΑ στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας "Αγ. Θεοδώρα" και  στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Άρτας "Αγκαλιά"...
Παρόντες στην παράδοση των οχημάτων Αντιπεριφερειαρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Σίμου και κ. Βαρέλης.
Η χρηματοδότηση έγινε μέσω ΕΣΠΑ σε πρόσκληση που άνοιξε η Περιφέρεια Ηπείρου και υλοποιήθηκε απο τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ν. Σκουφά.

Η Δήμαρχος Ν. Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση δήλωσε: "Μια σπουδαία μέρα η σημερινή. Οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή και τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για το ζήλο και την προσπάθεια που κατέβαλαν για εναν ολόκληρο χρόνο ωστε να καταφέρουμε να παραδώσουμε στα παιδιά των δυο συλλόγων τα καινούργια τους οχήματα, για να μπορούν πλέον με ασφάλεια να μετακινούνται.

Να ευχηθώ στους δύο προέδρους κ. Γεωργοδήμο και κ. Μπίζα αλλά και στους γονείς των παιδιών, καλή συνέχεια, δύναμη και επιμονή! Θα είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούνε!"

Picture

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Μια αξιέπαινη πράξη απο τον Δήμο Ν. ΣΚΟΥΦΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 874951751696719234
Σχόλια
item