Γιάννενα: Συνάντηση Προέδρου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α με τους εκπροσώπους των μελών και των εργαζομένων όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών

Γιάννενα: Συνάντηση Προέδρου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α  με τους εκπροσώπους των μελών και των εργαζομένων όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών
Μια ακόμη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κ. Δημήτριος Πάνου με τους εκπροσώπους των μελών και των εργαζομένων όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Τζιοβάρα Σοφία.

Οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ αφού ευχήθηκαν στον Πρόεδρο καλή θητεία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, τον ενημέρωσαν για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν και του ζήτησαν να ανταποκριθεί στο μέτρο του δυνατού στα αιτήματά τους.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επίλυση των αιτημάτων τους καθώς και ότι σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξέταση δυνατότητας λειτουργίας νέων ΚΑΠΗ καθώς και η πρόσληψη προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των ήδη υπαρχουσών.

Τόνισε επίσης ότι μέλημα του είναι τα ΚΑΠΗ να μην είναι μόνο χώροι ψυχαγωγίας των ηλικιωμένων, αλλά να ενταχθούν σ’ αυτά νέες δράσεις, ώστε με την κατάλληλη καθοδήγηση να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες, να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και ταλέντα με τη αρωγή του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και άλλων φορέων της πόλης μας. 

Έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο οι ηλικιωμένοι του Δήμου μας να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη και να ζουν όσον το δυνατόν πιο υγιείς και δραστήριοι απολαμβάνοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνάντηση Προέδρου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α με τους εκπροσώπους των μελών και των εργαζομένων όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4312403137621844853
item