Δανάη Μιχαλάκη: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της ηθοποιού από τις "Άγριες Μέλισσες"! Ποιο το πρόσωπό του;

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της ηθοποιού από τις
Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της Δανάη Μιχαλάκη! Η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει! Ποιο το πρόσωπό του;
Όλα όσα δεν ξέρατε για την αγαπημένη τηλεοπτική Δρόσω Σταμίρη!
Τη Δανάη Μιχαλάκη τη γνωρίσαμε φέτος μέσα από την πετυχημένη σειρά του ANT1 «Αγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη Δρόσω Σταμίρη. Η νεαρή ηθοποιός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει τη ζωή της...
Η Δανάη Μιχαλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο. Ο πατέρας της επίσης ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλάκης, κατάγεται από την Κρήτη, ενώ η μητέρα της, Σούζαν Ντουράν, είναι δασκάλα μπαλέτου από το Λιντς της Αγγλίας. 
Από νεαρή ηλικία είχε αποφασίσει πως θα ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά -άλλωστε είναι και τα γονίδια τέτοια- και έτσι όταν τελείωσε το σχολείο βρέθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη δραματική σχολή της Μιμής Ντενίση. 
Ωστόσο από τα 15 της είχε ξεκίνησε να εργάζεται ως σερβιτόρα σε μπαρ, καφετέριες και ταβέρνες στη Σύρο, ενώ όταν ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της συνέχισε την ίδια δουλειά σε ψητοπωλείο στου Ψυρρή για να βγάζει τα προς το ζην, ώστε να μην επιβαρύνει τους γονείς της. 
Αμέσως μετά τις σπουδές της, αποφασίζει να φύγει στην Ιταλία για 4 μήνες, ώστε να μάθει να χορεύει κλακέτες στη σχολή χορού της θείας της, αλλά έμεινε μόλις ένα μήνα καθώς την κάλεσαν για να παίξει στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», όπου έκανε και το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. 
Στη συνέχεια έπαιξε στο «Για πάντα παιδιά», ενώ στην κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στο έργο «Ακάλυπτος». Λίγο πριν έρθει η πρόταση για τις «Άγριες μέλισσες», η Δανάη είχε αποφασίσει πως θα επικεντρωθεί πια αποκλειστικά στον χορό και το τραγούδι που επίσης αγαπάει. 
Τότε ήταν που της ήρθε μήνυμα στο Facebook και της έγινε η πρόταση για τη σειρά του ANT1, για την οποία έκανε μόλις δύο casting. Παρόλο που είχε εξασφαλίσει τον ρόλο της Δρόσως, εκείνη πέρασε το καλοκαίρι της στη Σύρο δουλεύοντας σερβιτόρα. Από εκεί και μετά ήρθε η μεγάλη επιτυχία...
Η οικογένεια πάνω απ’ όλα
Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο Instagram της Δανάης, θα δει πως έχει πολλές αναρτήσεις με τον πατέρα της και τον αδελφό της, τον Άρη Μιχαλάκη. Η αδυναμία που τρέφει στους δύο άντρες της ζωής της είναι τεράστια και φυσικά κάθε τους συμβουλή έχει μεγάλη επιρροή σ’ εκείνη.

Ο έρωτας στη ζωή της

Όταν βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Δανάη αν και δεν ανέφερε το όνομα του αγαπημένου της, ωστόσο παραδέχτηκε δημόσια πως είναι πολύ ερωτευμένη! 
Ο αγαπημένος της είναι ο ηθοποιός από τη σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι...» Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού. Αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και η μοναδική κοινή τους φωτογραφία ήταν σε μουσική σκηνή όπου απόλαυσαν τη φίλη τους Παυλίνα Βουλγαράκη.
ΌΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΑΗ
Είναι 27 ετών.
Έχει έναν αδελφό, τον Αγη.
Είναι Ολυμπιακός στην ομάδα.
Έχει εργαστεί και ως πωλήτρια.
Λατρεύει τον χορό και το τραγούδι.
Έχει συμμετάσχει στην παράσταση «Tango in love» μαζί με τον Γιώργο Παυλάκη
Για τον ρόλο της Δρόσως επιλέχθηκε λίγες μέρες πριν την ανάγνωση της σειράς απ’ όλους τους ηθοποιούς.
Έχει τεράστια αδυναμία στη σκυλίτσα της τη Ρόζι.
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της ηθοποιού από τις "Άγριες Μέλισσες"! Ποιο το πρόσωπό του;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3894077147995104431
item