Τα Δύο Σημάδια τους που Άφησαν οι Εξωγήινοι Πάνω στην Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου

Τα Δύο Σημάδια τους που Άφησαν οι Εξωγήινοι Πάνω στην Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, στην Αίγυπτο, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ανθρώπινης ιστορίας. Επίσης, είναι πασίγνωστη για τις διάφορες θεωρίες που την πλαισιώνουν ως προς το πως και για πιο λόγο κατασκευάστηκε.


Ωστόσο, αυτό που πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν είναι ότι αυτή η δομή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Γης. Φυσικά, δεν εννοούμε, στο εσωτερικό κέντρο του πλανήτη, αλλά στην επιφάνειά της.

Όπως θα διαπιστώσετε και στην συνέχεια, η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας “μεταμορφώνεται”, πέρα από ένα αρχιτεκτονικό μυστήριο, επιπλέον, σε ένα γεωγραφικό και, ίσως, χωροχρονικό…

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι ένα μοναδικό μνημείο. Θεωρείται το τελευταίο αρχαίο θαύμα από τα 7, που εξακολουθεί να υπάρχει, και είναι από τα λίγα που συνεχώς βαθαίνει το μυστήριο χιλιάδες χρόνια μετά την κατασκευή του, για τον τρόπο αλλά και τον απώτερο σκοπό της οικοδόμησης ενός τέτοιου κτιρίου, καθώς κάθε φορά νέα ευρήματα δείχνουν ότι δεν μπορεί να χτίστηκε μόνο και μόνο για να είναι ένας τάφος κάποιων Φαραώ που, στο κάτω-κάτω, δεν περιείχε ποτέ!

Η ορθόδοξη Αιγυπτιολογία διασφαλίζει ότι χτίστηκαν με πρωτόγονα εργαλεία από πέτρα και χαλκό, ωστόσο, εναλλακτικοί ερευνητές δεν βρίσκουν λογική σε αυτή την εξήγηση, πολύ περισσότερο γνωρίζοντας ότι ακόμη και με τη σημερινή τεχνολογία, δεν θα μπορούσε να κατασκευαστεί εκ νέου.

Σύμφωνα με έρευνες, η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι μία εκπληκτική δομή η οποία είναι ακριβώς ευθυγραμμισμένη στο χώρο και τον αληθινό βορρά με μία μικρή απόκλιση της τάξεως του 3 / 60ο μοιρών.

Μία εκπληκτική ανακάλυψη έγινε το 1877 και υπολογίστηκε από τον συγγραφέα και θεολόγο Δρ Joseph Seissen ο οποίος απέδειξε ότι η Μεγάλη Πυραμίδα βρίσκεται στο ακριβές σημείο τομής της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού πλάτους και της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού μήκους, δηλαδή με άλλα λόγια, βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο όλων των χερσαίων μαζών του πλανήτη Γη.
Τα Δύο Σημάδια τους που Άφησαν οι Εξωγήινοι Πάνω στην Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου
Κι αν αυτό μπορεί να το έχετε ακούσει ή διαβάσει, μάθετε ότι υπάρχει και κάτι εξίσου συναρπαστικό που ο συνδυασμός με την ανακάλυψη του Seissen κάνει το μυαλό να ξεφεύγει εντελώς…

Στις μέρες μας, όλοι έχουμε ακούσει για την ταχύτητα του φωτός. Κάποιοι από εμάς, ίσως, να γνωρίζουν ότι αυτή είναι περίπου τριακόσιες χιλιάδες μέτρα το δευτερόλεπτο στο κενό.

Η ακριβής, όμως, ταχύτητα υπολογίζεται σε 299.792.458 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

Δείτε ξανά το νούμερο και συνδυάστε το με τις γεωγραφικές συντεταγμένες της Μεγάλης Πυραμίδας που είναι 29.9792458 ° Ν.

Δεν είναι πάρα πολύ περίεργο, να συμβαίνει αυτό όταν οι άνθρωποι που υποστηρίζεται ότι έχτισαν με πρωτόγονα εργαλεία την Πυραμίδα, αποκλείεται να γνώριζαν με ακρίβεια την ταχύτητα του φωτός η οποία ανακαλύφθηκε το 1950, όπως αναφέρεται στην dailystar.co.uk;

Αυτό το εντυπωσιακό εύρημα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό ως μία απλή σύμπτωση που πρέπει να προσπεράσουμε. 

Πάνω σε αυτές τις δύο ανακαλύψεις μπορούν να αναπτυχθούν αρκετές θεωρίες του γιατί η Πυραμίδα χτίστηκε στο “κέντρο της Γης” και τι σηματοδοτούν οι συντεταγμένες που μοιάζουν εκπληκτικά με την ταχύτητα του φωτός.

Η πιο διαχειρίσιμη και εύκολη είναι πως κατασκευάστηκε από έναν ανώτερο τεχνολογικά πολιτισμό και ειδικά αυτός ο συνδυασμός είναι τα δύο σημάδια που άφησαν οι εξωγήινοι επάνω στην πυραμίδα και αποτελούν την απόλυτη απόδειξη, ανάμεσα σε πολλές άλλες.

Τι θα μπορούσαν να σημαίνουν αυτά τα δύο σημάδια; Η ταχύτητα του φωτός, έχει συσχετιστεί από μεγάλους μαθηματικούς, με ένα ταξίδι στον χρόνο – σε θεωρητικό πάντα επίπεδο. 

Μήπως η τοποθέτηση της Πυραμίδας στο “κέντρο της Γης” υπονοεί ότι εκεί βρίσκεται ο μηχανισμός, η συσκευή – ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε – για ένα ταξίδι στο χρόνο; Είναι η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας μία Χρονομηχανή;

diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Δύο Σημάδια τους που Άφησαν οι Εξωγήινοι Πάνω στην Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4441973262745143193
item