Γιάννενα: Στην πράξη θα κριθεί η μεταστέγαση του Σχολείου Αναπήρων Παίδων

Γιάννενα: Στην πράξη θα κριθεί η μεταστέγαση του Σχολείου Αναπήρων Παίδων
Επιφυλάξεις μέχρι να δουν απτά αποτελέσματα και πράξεις, τηρούν τα μέλη της Ένωσης Γονέων Ιωαννίνων, αναφορικά με τις εξελίξεις και την απόφαση που ελήφθη από την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας για τη μεταστέγαση του Σχολείου Αναπήρων Παίδων στο παλιό Χατζηκώστα.
Τρία χρόνια συζητήσεων και δεσμεύσεων, ατέρμονων όπως αποδείχθηκε, έχουν δημιουργήσει ένα αυτονόητο κλίμα ανασφάλειας και έλλειψης εμπιστοσύνης στους γονείς, που δεν είναι δυνατό να πάψει να υφίσταται, ούτε μετά τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη, ούτε καν μετά την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. 
Όπως εξήγησε ο Γιάννης Σταύρου, γραμματέας της Ένωσης Γονέων, υπάρχει πλέον μία μακρά εμπειρία από τις διαδικασίες, τις προθέσεις και τις δεσμεύσεις, που όμως ήταν σε προφορικό και όχι σε γραπτό και έμπρακτο επίπεδο.
«Τρία χρόνια τώρα συμμετείχαμε στις συζητήσεις και ποτέ δε μας δόθηκε η αίσθηση, ότι δεν συζητούσαμε και για τη μεταφορά του ΣΑΠ στο παλιό Χατζηκώστα μαζί με το Νηπιαγωγείο. 
Με έκπληξη διαπιστώσαμε, όπως και όλοι, ότι ο σχεδιασμός δεν περιελάμβανε το ΣΑΠ και γι’ αυτό μιλήσαμε για εμπαιγμό σε βάρος του ΣΑΠ από την περιφέρεια, το δήμο και τις υπηρεσίες της εκπαίδευσης. 
Παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα είμαστε απέναντι σε προτάσεις και λύσεις, όπως αυτή που κατατέθηκε για το σχολείο της Περιβλέπτου, που για ευνόητους λόγους δεν ήταν δυνατό να γίνει αποδεκτή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταύρου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στην πράξη θα κριθεί η μεταστέγαση του Σχολείου Αναπήρων Παίδων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6874383842751990747
item