Δανάη Παππά: Τέλος το κρυφτό! Έκοβε βόλτες αγκαζέ με τον Λάμπρο Λάζαρη και δεν τους ένοιαζαν οι φωτογράφοι!

Δανάη Παππά: Τέλος το κρυφτό! Έκοβε βόλτες αγκαζέ με τον Λάμπρο Λάζαρη και δεν τους ένοιαζαν οι φωτογράφοι!
Έκοβε βόλτες αγκαζέ με τον Λάμπρο Λάζαρη η Δανάη Παππά και δεν τους ένοιαζαν οι φωτογράφοι! Τέλος το κρυφτό! Αποκλειστικό υλικό...

Έναν έρωτα που δεν χωράει σε «8 λέξεις», αλλά σίγουρα έχει γίνει «Τατουάζ» στην καρδιά της ζει τους τελευταίους μήνες η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίζουμε εδώ και δυόμισι χρόνια από τα ομώνυμα σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου. 
Φειδωλή όσον αφορά τα προσωπικά της, στην αρχή διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, αλλά γρήγορα ήρθαν οι κοινές εμφανίσεις τους για να το επιβεβαιώσουν.
Για του λόγου το αληθές, το YOU τούς συνάντησε το περασμένο Σάββατο στο Golden Hall να κάνουν μαζί τις αγορές τους και τους κατέγραψε σε τρυφερά ενσταντανέ. 
Χαρακτηριστικό είναι πως πλέον δεν κρύβονται από τον φακό, με την ηθοποιό ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως κύριο μέλημά της είναι τα επαγγελματικά της και όχι τα προσωπικά της, εξ ου και δεν δίνει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα. 
Όσον αφορά αυτή την πρόσφατη έξοδο, το ζευγάρι έκανε στη συνέχεια μια σύντομη βόλτα στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έφυγε μαζί, καβάλα στη βέσπα του Λάμπρου Λάζαρη.
Δανάη Παππά νέος σύντροφος

Οι... διαφορετικοί σύντροφοι και η απόσταση

Δανάη Παππα Λάμπρος Λάζαρης
Ένα παράπονο που συχνά εξέφραζε η νεαρή ηθοποιός ήταν πως της χρέωναν διαφορετικούς συντρόφους. 
Στη συνείδηση του κοινού ακόμα... βρίσκεται στο πλευρό του Στέφανου Μιχαήλ, αν και η ίδια το έχει διαψεύσει επανειλημμένα. 
Όπως δήλωνε, η απόσταση και τα συχνά ταξίδια ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο θα αποτελούσαν εμπόδιο σε μια σχέση: «Δεν θέλω να έχω κάποιον στην Ελλάδα και να μην έχω τον νου μου στην Κύπρο και στη δουλειά μου. 
Δεν νομίζω ότι θα ήταν εφικτό, γιατί δουλεύουμε 12 ώρες την ημέρα, δεν θα είχα τη δύναμη να πάρω τηλέφωνο και δεν θα μπορούσα με τίποτα να έχω ζήλιες». 
Έναν χρόνο αργότερα φαίνεται πως βρήκε τη λύση, παρ' ότι οι υποχρεώσεις της τη θέλουν συχνά στην Κύπρο.
Δανάη Παππά Λάμπρος Λάζαρης έξοδος

epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά: Τέλος το κρυφτό! Έκοβε βόλτες αγκαζέ με τον Λάμπρο Λάζαρη και δεν τους ένοιαζαν οι φωτογράφοι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2652628921389988602
item