Περιφέρεια Αττικής για σεισμό: Κανένα πρόβλημα στα σχολεία της Αττικής Περιφέρεια Αττικής για σεισμό: Κανένα πρόβλημα στα σχολεία της Αττικής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Περιφέρεια Αττικής για σεισμό: Κανένα πρόβλημα στα σχολεία της Αττικής

Περιφέρεια Αττικής για σεισμό: Κανένα πρόβλημα στα σχολεία της Αττικής

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τα σχολεία της Αττικής μετά τον σεισμό νότια των Κυθήρων, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πατούλης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη προκειμένου να ενημερώνεται για το αν υπάρχουν προβλήματα στο νησί, εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης.

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής στα Κύθηρα μετά τον σεισμό
Με εντολή του ιδίου, κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας που βρίσκεται στα Κύθηρα πραγματοποιεί αυτοψίες στα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση των κτισμάτων.

Πρόκειται για κλιμάκιο τεσσάρων μηχανικών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται στο νησί λόγω έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, και αυτή την ώρα υπό τον συντονισμό της αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βασιλικής Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη πραγματοποιεί αυτοψίες σε όλα τα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, για τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί από το σεισμό.

Κλειστά τα σχολεία στα Κύθηρα
Για την ασφάλεια των μαθητών αλλά και προκειμένου οι μηχανικοί να επιθεωρήσουν την κατάσταση των σχολικών κτιρίων, όλα τα σχολεία στα Κύθηρα σήμερα θα παραμείνουν κλειστά.

epirusblog.gr
5 of 5
Περιφέρεια Αττικής για σεισμό: Κανένα πρόβλημα στα σχολεία της Αττικής
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7597632961371671290
Σχόλια
item