Ήγουμενίτσα: Οι βάνδαλοι της Ηγουμενίτσας... Ήγουμενίτσα: Οι βάνδαλοι της Ηγουμενίτσας... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Οι βάνδαλοι της Ηγουμενίτσας...

Ήγουμενίτσα: Οι βάνδαλοι της Ηγουμενίτσας...
Φαινόμενα ακατανόητης μανίας διαδραματίζονται σε βάρος της δημοτικής περιουσίας με καταστροφές φυτικού υλικού και βανδαλισμούς στους καθρέφτες διευκόλυνσης έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», τους οποίους ο δήμος είχε τοποθετήσει άμεσα, κατόπιν αιτήματος που αφορούσε στην ασφάλεια των διερχομένων και κυρίως των μαθητών. 

Πρόκειται για θλιβερά συμβάντα, τα οποία δεν χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία και δυστυχώς στρέφονται εναντίον των δημοτών, αφενός γιατί δημιουργούν δυσλειτουργία σε χώρους και υποδομές, που χρησιμοποιούν οι πολίτες και αφετέρου γιατί τους χρεώνουν με συνεχείς δαπάνες αποκαταστάσεων.

Η δημοτική αρχή καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τους νέους βανδαλισμούς και δηλώνει παρούσα σε οποιοδήποτε συντονισμό ενεργειών με τους αρμόδιους φορείς καλώντας τους παράλληλα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, προκειμένου να παύσουν να επαναλαμβάνονται τέτοιου είδους φαινόμενα, τα οποία σαφώς στρέφονται κατά των ίδιων των δημοτών και κατά της τοπικής κοινωνίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Οι βάνδαλοι της Ηγουμενίτσας...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8693000673310262594
Σχόλια
item