Γιάννενα: Το Δάσος των Ευχών φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την θεατρική παράσταση ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ Γιάννενα: Το Δάσος των Ευχών φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την θεατρική παράσταση ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το Δάσος των Ευχών φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την θεατρική παράσταση ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ


Γιάννενα: Το Δάσος των Ευχών φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την θεατρική παράσταση ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Το Δάσος των Ευχών, φέτος τα Χριστούγεννα θα φιλοξενηθεί στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, τον νέο πολυχώρο αναψυχής για κάθε εποχή και περίσταση. 

Το γνωστό Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα εγκατασταθεί στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, στο καλύτερο και ένα από τα ιστορικότερα σημεία των Ιωαννίνων, έχει ήδη «δώσει διαπιστευτήρια» κατά τις χριστουγεννιάτικες περιόδους προηγουμένων ετών σε διάφορες πόλεις. 

Τώρα, έρχεται στον πλέον κατάλληλο χώρο για να φιλοξενηθεί για όλες τις μέρες των γιορτών, από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 Δίπλα ακριβώς σε έναν πολυσύχναστο και οικείο χώρο στο κοινό της πόλης, κάτω από το αισθητικό δάσος των Ιωαννίνων. 

Τους επισκέπτες και επισκέπτριες, θα τους περιμένουν εκεί: Φυσικά, το Σπιτι του Αϊ Βασίλη, στο δεντρόσπιτο του πάρκου πάνω από τους «μόνιμους κάτοικους του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου, την οικογένεια Ρούντολφ. 

Το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη για τους μικρούς μας φίλους Δραστηριότητες με ζωγραφική προσώπου για μικρούς και μεγάλους Βόλτα με τα πανέμορφα άλογα του Αχέροντα, με την ομάδα του Magic River Acheron Δραστηριότητες όπως τοξοβολία και αναρρίχηση 

Η χριστουγεννιάτικη αγορά, γεμάτη με ζαχαρωτά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, γούρια, τοπικά προϊόντα όπως σοκολάτα ζεστή, οινόμελα, ρακόμελα, σαλέπι, καθώς και αναμνηστικά δώρα. 

Οι αίθουσες εκδηλώσεων με τις πολλές θεατρικές παραστάσεις που προγραμματίζονται ήδη Οι παραστάσεις από χορευτικές ομάδες και οι παρουσιάσεις αθλητικών ομάδων 

Τα διάφορα είδη ζώων που φιλοξενούνται σε ετήσια βάση από το Πάρκο Φρόντζου Lounge χώρος για τις φωτογραφίες σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα …καθώς επίσης πολλά παιχνίδια!!

ΕΝΑΡΞΗ : 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 email: dasoseuxwn@gmail.com τηλ.επικοινωνίας: 6942561023 τηλ. συνεντεύξεων: 6974393690
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Δάσος των Ευχών φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την θεατρική παράσταση ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9023913672223952390
Σχόλια
item