Ήγουμενίτσα: Η κοινωνική προσφορά στην Ηγουμενίτσα βραβεύτηκε εις τριπλούν...

Ήγουμενίτσα: Η κοινωνική προσφορά στην Ηγουμενίτσα βραβεύτηκε εις τριπλούν...
Τρία βραβεία Κοινωνικής Προσφοράς απενεμήθησαν στον Δήμο Ηγουμενίτσας και στο ΚΕΠ Υγείας του για την ικανοποίηση των κριτηρίων που έχει θέσει ο Π.Ο.Υ. Ευρώπης για τους Δήμους-μέλη των Εθνικών Δικτύων, για τη θεσμοθέτηση ΚΕΠ Υγείας και για την ύψιστη ωφέλεια των δημοτών από τις δράσεις προαγωγής υγείας. 

Η απονομή των βραβείων υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) στην Αθήνα «Κανείς δεν μένει πίσω» από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2019, όπου ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε ως μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον των ανωτέρω βραβεύσεων, κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ που διεξήχθησαν παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ, με Πρόεδρο τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία συνοδευόμενος από την κα. Νικολέτα Λάμπρου, Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, μετά τη βράβευση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να παραλαμβάνω μια ακόμη φορά, τιμητικές διακρίσεις για τον Δήμο Ηγουμενίτσας. 

Τα βραβεία αυτά οφείλονται στο έργο που εκτελούν εδώ και 2 χρόνια ακούραστα και μεθοδικά, οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Υγείας κα Νικολέτα Λάμπρου και κα. Άντζελα Μπέζα, οι οποίες θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο και ασκώντας παράλληλα εθελοντικά καθήκοντα, κατάφεραν ώστε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας να βραβεύεται σήμερα, ως ένα από τα ΚΕΠ Υγείας με τις περισσότερες δράσεις και τους περισσότερους ωφελούμενους. 

Εύχομαι συγχαρητήρια λοιπόν στις υπαλλήλους και καλή δύναμη να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα, το έργο τους».
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Η κοινωνική προσφορά στην Ηγουμενίτσα βραβεύτηκε εις τριπλούν...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8060635027944480208
item