Ζευγάρι με τον Γιάννη Κεντ η Μαρί Κωνσταντάτου -Βρήκε ξανά τον έρωτα [εικόνες]

Ζευγάρι με τον Γιάννη Κεντ η Μαρί Κωνσταντάτου -Βρήκε ξανά τον έρωτα [εικόνες]

Νέα αρχή για την Μαρί Κωνσταντάτου η οποία όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

Οπως αποκαλύπτει το περιοδικό Hello και επιβεβαίωσαν και οι εκπομπές Happy Day και η Μαρί Κωνσταντάτου το τελευταίο διάστημα είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του θεατρικού επιχειρηματία Γιάννη Κεντ (παραγωγός και ιδρυτής των Θεατρικών ΣκηνώςνΑ.Ε.). 

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο μεγάλο πάρτι που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την πρώτη του θεατρική παράσταση με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του».

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ είναι ζευγάρι και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένοι. «Δεν έχω ξαναδεί έτσι τον Γιάννη Κεντ. 

Έχει αλλάξει η καθημερινότητά του και η διάθεσή του», αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να επιβεβαιώνει πως η σχέση του ζευγαριού είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους δυο τους να μένουν πια μαζί στα νότια προάστια.

Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ
Μαρί Κωνσταντάτου (μέση) και αριστερά ο Γιάννης Κεντ / Φωτογραφία: NDPphoto

Η βραδιά που ετοιμάζει η Μαρί Κωνσταντάτου
Εντωμεταξύ, η Μαρί Κωνσταντάτου ετοιμάζει στις 19 Νοεμβρίου μια καλλιτεχνική βραδιά για καλό σκοπό. 

Σε συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές» στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς θα διοργανωθεί μια βραδιά που θα συνδυάζει μοναδικά το θέατρο με τη μουσική, υπό τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού και στην οποία θα συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει στόχο την ενεργή καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης και τη μετάδοση του μηνύματος για την προστασία κάθε παιδιού. Τίτλος της καλλιτεχνικής αυτής βραδιάς «Με Αγάπη… για την Ελίζα».

Όλα τα έσοδα της βραδιάς, που θα αποτελέσει την κορύφωση ενός εκτενούς κοινωνικού προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης, θα διατεθούν στο Σωματείο Ελίζα – Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου
Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ στη συνέντευξη Τύπου της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του»μ / Φωτογραφία: NDPphoto

epirusblog.gr
5 of 5
Ζευγάρι με τον Γιάννη Κεντ η Μαρί Κωνσταντάτου -Βρήκε ξανά τον έρωτα [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3597778486895884106
item