Πρέβεζα: Στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Μουσικών Σχολείων της χώρας συμμετέχει τη Δευτέρα το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας- Πρέβεζα: Στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Μουσικών Σχολείων της χώρας συμμετέχει τη Δευτέρα το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας- | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Μουσικών Σχολείων της χώρας συμμετέχει τη Δευτέρα το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας-

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Μουσικών Σχολείων της χώρας συμμετέχει τη Δευτέρα το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας-
Σειρά δράσεων από τα παιδιά με αρωγό το Σύλλογο Γονέων
Στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Μουσικών Σχολείων της χώρας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τη Δευτέρα τα Μουσικά-Καλλιτεχνικά Σχολεία θα τελούν υπό κατάληψη, αφού οι μαθητές εγείρονται για την επίλυση μιας σειράς χρόνιων και δυσεπίλυτων προβλημάτων.
Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση κάνοντας μια τυπικής μορφής κατάληψης στο σχολείο αλλά αναλαμβάνοντας συνάμα και μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών.
Συγκεκριμένα:Α.Τις δύο πρώτες ώρες θα κάνουν μάθημα.
Β.Στις 10 π.μ θα πραγματοποιήσουν μουσική πορεία. Θα περπατήσουν αρχικά στη βοηθητική αριστερή λωρίδα της Λ.Ιωαννίνων ,μέχρι το Φόρο.Στη συνέχεια θα κινηθούν στο οδόστρωμα της Λ.Ειρήνης μέχρι τα παλιά ΚΤΕΛ.Θα κάνουν αναστροφή ,εκτελώντας την ίδια διαδρομή .
Γ. Θα κατευθυνθούν προς τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης και θα καταθέσουν Υπόμνημα με τα αιτήματα τους.
Δ. Θα σταματήσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας για να εκφράσουν τις δικαιολογημένες αγωνίες τους σχετικά με την επικινδυνότητα που έχει η προσέλευση /αποχώρηση από το σχολείο τους.
Ε.Θα καταλάβουν για ακριβώς πέντε λεπτά το οδόστρωμα μπροστά από το σχολείο τους,μοιράζοντας στους οδηγούς το υπόμνημα με τα αιτήματά τους.
ΣΤ. Θα μιλήσουν στους εκπροσώπους τύπου.
Ζ. Θα υποβάλλουν το Υπόμνημα με τα Αιτήματά τους σε εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ Πρέβεζας.
Η. Θα επιστρέψουν στο μάθημα τους.
Ο Σύλλογος Γονεών & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας θα συμπορευτεί με τους μαθητές και καλεί όλους τους γονείς και τους θεσμικούς παράγοντες να συμπληρώσουν με τις δικές τους νότες το πεντάγραμμο ψυχής των παιδιών μας για ένα Σχολείο που Μορφώνει και δεν Εξοντώνει.
(Φωτο αρχείου)
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Μουσικών Σχολείων της χώρας συμμετέχει τη Δευτέρα το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4692373085377715852
Σχόλια
item