«Εξωγήινα» πιστόλια σφυρηλατημένα από μετεωρίτη [Βίντεο] «Εξωγήινα» πιστόλια σφυρηλατημένα από μετεωρίτη [Βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Εξωγήινα» πιστόλια σφυρηλατημένα από μετεωρίτη [Βίντεο]

«Εξωγήινα» πιστόλια σφυρηλατημένα από μετεωρίτη [Βίντεο]
Η Αμερικανική εταιρεία Cabot Guns πρόσφατα παρουσίασε ένα ζευγάρι «εξωγήινων» πιστολιών τα οποία έχουν σφυρηλατηθεί από έναν μετεωρίτη τόσο παλιό όσο και η ίδια η Γη.
Ο μετεωρίτης εκτιμάται ότι συνετρίβη στη γη πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια και ανακαλύφθηκε στη Ναμίμπια στη δεκαετία του 1830.
Τιμή εκκίνησης των πιστολιών είναι τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια και εφόσον κάποιος τα αγοράσει θα γίνουν τα πιο ακριβά όπλα στην ιστορία.
Behold $4Η Αμερικανική εταιρία έχει έδρα το Pittsburgh και μερικές φορές ονομάζεται η «Rolls Royce» των κατασκευαστών όπλων.
Σύμφωνα με το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Smithsonian, ο μετεωρίτης Γαβαών εκτιμάται για τα ασυνήθιστα είδη του κρυσταλλικού μετάλλου, που είναι γνωστά ως οι γραμμές Widmanstätten.
Ο Γαβαών είναι στην πραγματικότητα μια ογκώδης κατάθεση των μετεωριτών, βάρους πολλών τόνων σιδήρου. Τα γυαλισμένα, μεγέθους παλάμης κομμάτια του πωλούνται στο eBay, σε τιμές που ξεκινούν από τα 50 δολάρια περίπου.

epirusblog.gr
5 of 5
«Εξωγήινα» πιστόλια σφυρηλατημένα από μετεωρίτη [Βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 2050816324895575606
Σχόλια
item