Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανακοίνωσε ότι παντρεύεται! Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανακοίνωσε ότι παντρεύεται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!
H Χριστίνα Αλεξιάν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει!
Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Μηνά Μελισσείδη με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο και συγκατοικούν.
Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Realnews αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε, αυτή του επερχόμενου γάμου της.
«Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα. 
Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν έχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο! 
Τα μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας» ανέφερε η ηθοποιός.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1930252185515956508
Σχόλια
item