Πρέβεζα: Ξεχωριστές εμφανίσεις για την χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία" Πρέβεζα: Ξεχωριστές εμφανίσεις για την χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ξεχωριστές εμφανίσεις για την χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία"

Πρέβεζα: Ξεχωριστές εμφανίσεις για την χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία"

Συνεχίζοντας τις επιτυχείς της εμφανίσεις η Μικτή και Παιδική χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία" συμμετείχε σε εμφανίσεις στη Σλοβενία, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ "WestEast Chord", που εκπονείται από τη χορωδία Aρμονία σε συνεργασία την Χορωδία "Vassil Arnaoudov" από τη Σόφια της Βουλγαρίας και την Ακαδημαϊκή Χορωδία του Koper της Σλοβενίας. 

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου συμμετείχε σε κονσέρτο στον καθεδρικό ναό του Koper, όπου σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση μαζί με τις άλλες χορωδίες και σε συνεργασία με την πανεπιστημιακή συμφωνική ορχήστρα του Koper, παρουσίασε το έργο "Missa Brevis" του Ambrož Čopi. 

Η χορωδία "Αρμονία" καταχειροκροτήθηκε για την απόδοσή της από το κοινό στον κατάμεστο ναό. Παράλληλα, επισκέφτηκε το Σπήλαιο στην πόλη Postojna, ενώ ξεναγήθηκε και στις πόλεις Piran και Λουμπλιάνα. 

Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, το παιδικό τμήμα συμμετείχε στην εκδήλωση για τα 21 χρόνια της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα, όπου κάλυψε το καλλιτεχνικό μέρος και απέσπασε τα θερμά σχόλια όλων των επίσημων προσκεκλημένων στην εκδήλωση. 

Το ΔΣ της χορωδίας εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του σε όλα τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν και τους εύχεται ολόψυχα πάντα επιτυχίες με υγεία και χαρά. 

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην καλλιτεχνική διευθύντρια και μαέστρο των τμημάτων κ. Ανέλια Στεφάνοβα για τη δουλειά της όλον αυτό τον καιρό, καθώς και στην πιανίστα μας κ. Δήμητρα Αποστολίδου, που συνόδευσε τη χορωδία και στις δύο εκδηλώσεις.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας Πρέβεζας "Αρμονία" ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι ακροάσεις για νέα μέλη, τόσο στο φυτώριο της παιδικής χορωδίας(παιδιά δημοτικού), όσο και για τη στελέχωση του τμήματος ενηλίκων - Μικτή Χορωδία (Σοπράνο, Άλτι, Τενόροι, Μπάσοι) αφού η χορωδία ξεκινάει καινούριο ρεπερτόριο για την νέα χρονιά, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ ή την Καλλιτεχνική διευθύντρια, κ. Ανέλια Στεφάνοβα.

Image may contain: one or more people, night and indoor
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεχωριστές εμφανίσεις για την χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5787744601268037886
Σχόλια
item