Οι 8 πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο που θα επισκεφθείς το 2020! Οι 8 πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο που θα επισκεφθείς το 2020! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι 8 πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο που θα επισκεφθείς το 2020!

Οι 8 πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο που θα επισκεφθείς το 2020!
Η ασφάλεια για ένα ταξίδι που κανονίζεις είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος, έτσι παρουσιάζουμε τις 8 πιο ασφαλείς πόλεις για να επισκεφθείς το 2020.
Όσοι έχουν σχεδιάσει ή σχεδιάζουν διακοπές για το επόμενο έτος και αναρωτιούνται ποιες χώρες είναι οι πιο ασφαλείς, έχει δημιουργηθεί ένας χάρτης κινδύνων που δημοσιεύεται από μία εξειδικευμένη οργάνωση και μπορεί να σας βοηθήσει.
Η διεθνής οργάνωση SOS, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλειας, έχει κυκλοφορήσει το νέο ετήσιο ταξιδιωτικό χάρτη κινδύνου για το προσεχές έτος.
Με βάση τους κινδύνους ιατρικής και ταξιδιωτικής ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των μολυσματικών ασθενειών και της πολιτικής βίας – ο χρωματικά συντονισμένος χάρτης έχει πέντε κατηγορίες, που κυμαίνονται από “ασήμαντο” έως “ακραίο” κίνδυνο.
Στις προβλέψεις του για τις πιο ασφαλείς πόλεις το 2020 για να ταξιδέψει κανείς, είναι συγκεντρωμένες στο βόρειο ημισφαίριο και αυτές είναι:

ΔανίαΔανία

ΕλβετίαΕλβετία ασφαλείς πόλεις 2020

ΛουξεμβούργοΛουξεμβούργο ασφαλείς πόλεις 2020

ΓροιλανδίαΓροιλανδία

ΙσλανδίαΙσλανδία ασφαλείς πόλεις 2020

ΦινλανδίαΦινλανδία ασφαλείς πόλεις 2020

ΝορβηγίαΝορβηγία

ΣλοβενίαΣλοβενία

Τα 10 «μυστικά» που δεν γνώριζες για τα ξενοδοχεία! (video)

Τα ξενοδοχεία έχουν «μυστικά» που μπορεί να μη τα γνωρίζει κανείς, μιας και είναι ένας πολυσύχναστος χώρος.
Τα ξενοδοχεία «κρύβουν μυστικά» από τον κόσμο, καθώς πρόκειται για μέρη που περνά πολύς κόσμος. Γι’αυτό τα δωμάτια και οι χώροι πρέπει να είναι καθαροί και περιποιημένοι, για να διασφαλίζουν την ποιότητα και την υγεία των πελατών τους.
Όλα αυτά θα έπρεπε να ισχύουν, όμως ισχύουν; Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα θέλει να μάθει ένας επισκέπτης ξενοδοχείου, γιατί τα «μυστικά» μένουν μεταξύ των εργαζομένων.
Μέσα από βίντεο το TheRichest θέλει να μας αποκαλύψει μερικά από τα πιο μεγάλα «μυστικά» που κρύβουν τα ξενοδοχεία που επισκεπτόμαστε. Αποκαλύπτοντας κάποια γεγονότα που τα θεωρούσαμε μύθους αλλά, τελικά, αποτελούν την αλήθεια.
Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε όλα τα «μυστικά» των ξενοδοχείων.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι 8 πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο που θα επισκεφθείς το 2020!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5344170666500261597
Σχόλια
item