Πρέβεζα: Στις 24 Νοεμβρίου η Πρέβεζα υποδέχεται την ομάδα του Let’s do it Greece


Πρέβεζα: Στις 24 Νοεμβρίου η Πρέβεζα υποδέχεται την ομάδα του Let’s do it Greece
Σε μια εποχή που ο πλανήτης εκπέμπει σήμα κινδύνου και το περιβάλλον μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, η νέα γενιά είναι εδώ για να δράσει αποφασιστικά. 

O εμπνευστής της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας Let’s do it Greece και εθελοντής, Νίκος Κιούσης, έβαλε στόχο να ταξιδέψει εθελοντικά σε όλη την Ελλάδα, μαζί με όλη την ομάδα του Let’s do it Greece, διαδίδοντας την ανάγκη να ενωθούμε σαν μια γροθιά για την...
προστασία του περιβάλλοντος. Το όνειρο αυτό το μοιράστηκε με εκατοντάδες ομάδες και φορείς από όλη την Ελλάδα και πλέον ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα. 

Με κεντρικό σύνθημα »Ρίζες που μας Ενώνουν», ξεκινάει ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με στόχο να ενωθούν χιλιάδες άνθρωποι που μοιράζονται τα ίδια όνειρα για ένα καλύτερο περιβάλλον δημιουργώντας την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον. 

Σε κάθε νομό θα οργανώνονται δράσεις και συναντήσεις και θα φυτεύεται από μία ελιά, συμβολίζοντας όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο. 

Η διαδρομή ξεκινάει στις 31 Οκτωβρίου από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και θα ολοκληρωθεί λίγους μήνες μετά στην Αρχαία Ολυμπία. 

Σημαντικός σταθμός θα είναι η κεντρική συνάντηση εθελοντών στην Αθήνα στοχεύοντας στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας, το Let’s do it Greece 2020 στις 10 Μαΐου. 

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε κρίκος όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Παρακολουθήστε τη διαδρομή και βρείτε την ομάδα του Let’s do it Greece στον κοντινότερο σε εσάς σταθμό στο www.rizes.org.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στις 24 Νοεμβρίου η Πρέβεζα υποδέχεται την ομάδα του Let’s do it Greece
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 285596922488989664
item