Παλαιστίνη: Εριξαν 150 ρουκέτες στο Ισραήλ -17 τραυματίες [βίντεο]

Παλαιστίνη: Εριξαν 150 ρουκέτες στο Ισραήλ -17 τραυματίες [βίντεο]

Τουλάχιστον 150 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από την Γάζα προς την ισραηλινή πλευρά, ως απάντηση στην αεροπορική επίθεση του Ισραήλ που είχε στόχο τον Παλαιστίνιο Τζιχαντιστή Μπαχά Αμπού αλ-Άτα.

Σε βίντεο από κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας σε λεωφόρο του Ισραήλ, φαίνεται μια ρουκέτα να προσκρούει στην άσφαλτο.

Από τις επιθέσεις των Παλαιστινίων τραυματίστηκαν 17 Ισραηλινοί στο νότιο Ισραήλ, σύμφωνα με νοσοκομείο της πόλης Ασκελόν.

Ανάμεσα στους τραυματίες και ένα 8χρονο κορίτσι, το οποίο κατέρρευσε, όταν η οικογένειά του αναζητούσε το κοντινό καταφύγιο, ενώ ηχούσαν οι σειρήνες συναγερμού νότια του Τελ Αβίβ.
Βίντεο: Ρουκέτες από τη Γάζα προς το Ισραήλ

Βίντεο από το Ισραήλ δείχνει τη στιγμή που ρουκέτα από την Γάζα χτυπά στο οδόστρωμα στα νότια της χώρας.



Αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν τον Μπάχα Αμπού Αλ Άτα, ανώτερο στέλεχος των Ταξιαρχιών Αλ Κουντς, του ένοπλου βραχίονα της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, μετά από επίθεση που εξαπέλυσαν νωρίς το πρωί στο σπίτι του, στη Λωρίδα της Γάζας.

Μία γυναίκα ακόμη σκοτώθηκε στην έκρηξη που έγινε σε κτίριο στη συνοικία Σετζάια, ενώ σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλούνται τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, δύο άνθρωποι ακόμη τραυματίστηκαν.

Με ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, γνωστοποίησε ότι ενέκρινε την επιχείρηση εναντίον του Άτα, προσάπτοντάς του την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων με ρουκέτες, με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και με την ανάπτυξη ελεύθερων σκοπευτών και τονίζοντας ότι σχεδίαζε νέες επιθέσεις.

epirusblog.gr
5 of 5
Παλαιστίνη: Εριξαν 150 ρουκέτες στο Ισραήλ -17 τραυματίες [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 9059303833102824799
item