Άρτα: Έρχονται 14 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Άρτας Άρτα: Έρχονται 14 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έρχονται 14 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ ΆρταςΆρτα: Έρχονται 14 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ ΆρταςΟ διαγωνισμός αναμένεται πριν από το τέλος του χρόνου...
Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η προκήρυξη για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις από το ΑΣΕΠ. 
Ο μεγάλος διαγωνισμός αναμένεται πριν από το τέλος του χρόνου από το υπουργείο Εσωτερικών και θα αφορά στην πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες κυρίως στον τομέα της ύδρευσης – αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

Ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε το πράσινο φως αφού τα αιτήματα των ΟΤΑ αφορούν για τουλάχιστον 1.000 θέσεις.

Η πλειονότητα των θέσεων θα καλυφθεί από τις κατηγορίες ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης), δηλαδή από αποφοίτους τριτάξιου Γυμνασίου ή Δημοτικού και ΔΕ (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), ενώ περιορισμένος αριθμός θέσεων θα διατεθεί σε πτυχιούχους ΠΕ και ΤΕ.

Οι κυριότερες ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Μηχανικών Συντηρητών Γ΄ τάξης, ΔΕ Διοικητικού – οικονομικού, ΔΕ τεχνιτών αποχέτευσης, ΥΕ εργατών, ΠΕ/ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Τοπογράφων Μηχανικών.

Σημειώνεται ότι για την προκήρυξη αυτή είχαν εγκριθεί 757 θέσεις εκ των οποίων 34 θέσεις θα κατανεμηθούν στην Ήπειρο ως εξης:

- ΔΕΥΑ Άρτας: 14
- ΔΕΥΑ Δήμου Ηγουμενίτσας: 12
- ΔΕΥΑ Δήμου Ιωαννιτών: 9
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έρχονται 14 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5573405561028982479
Σχόλια
item