12χρονη λέει ότι είδε τον Θεό και από τότε ζωγραφίζει όσα έζησε 12χρονη λέει ότι είδε τον Θεό και από τότε ζωγραφίζει όσα έζησε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

12χρονη λέει ότι είδε τον Θεό και από τότε ζωγραφίζει όσα έζησε

12χρονη λέει ότι είδε τον Θεό και από τότε ζωγραφίζει όσα έζησε
Όταν η Akiane Kramarik ήταν μόλις 4 ετών, κατέπληξε την άθεη μητέρα της όταν άρχισε ξαφνικά να ζωγραφίζει όμορφα πρόσωπα και αγγέλους.


Όταν η μαμά της τη ρώτησε γιατί ζωγραφίζει αγγέλους, της απάντησε ότι τους βλέπει σε οράματα. Το όμορφο κοριτσάκι παρακάλεσε τη μητέρα της να της αγοράσει μαρκαδόρους και από τότε μέχρι σήμερα η Akiana ζωγραφίζει τον Παράδεισο!

Τι κάνει αυτή την ιστορία ακόμα πιο απίστευτη; Το γεγονός ότι η μητέρα της Akiane δηλώνει άθεη και επομένως η μικρή δεν είχε ακούσει ποτέ μέσα στο σπίτι της οτιδήποτε που να είχε σχέση με τον Θεό και τους αγγέλους.

Ήταν τόσο αποφασισμένη η μικρή να ζωγραφίζει αλλά και τόσο όμορφες οι δημιουργίες της, που η μαμά της άρχισε σιγά σιγά να πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, το μικρό κορίτσι μεγάλωσε, καλλιέργησε το ταλέντο της και η φήμη της άρχισε να εξαπλώνεται, όπως αναφέρει το destora. Σήμερα εκτός από το να ζωγραφίζει, παίζει καταπληκτικά πιάνο.

Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μια από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που ζουν σε όλο τον κόσμο! Η μητέρα της τελικά πίστεψε στον Θεό. Και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά βλέποντας τα εκπληκτικά πορτραίτα της κόρης της.

Αν και η Akiana δεν είχε δει ποτέ εικόνες αγγέλων, τους ζωγράφιζε με εξαιρετική λεπτομέρεια. Δείτε το βίντεο με τις εκπληκτικές ζωγραφιές της:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Twelve Year Old with Atheist Mom Paints Shocking Pictures of Heaven and Jesus and Wins Her to Christ
epirusblog.gr
5 of 5
12χρονη λέει ότι είδε τον Θεό και από τότε ζωγραφίζει όσα έζησε
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 7223495645578552932
Σχόλια
item