Γιάννενα: Ελεύθερο wi-fi ξανά στην κεντρική πλατεία Γιάννενα: Ελεύθερο wi-fi ξανά στην κεντρική πλατεία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ελεύθερο wi-fi ξανά στην κεντρική πλατεία

Γιάννενα: Ελεύθερο wi-fi ξανά στην κεντρική πλατεία

Τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης wi-fi στο κέντρο των Ιωαννίνων έχουν ξανά από χθες οι πολίτες και οι επισκέπτες.

Όπως κάνει γνωστό ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης Γιάννης Λυκογιώργος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, οι ηλεκτρολόγοι του δήμου Γιάννης Τσαρακλής και Γιάννης Στασινος κατάφεραν να αποκαταστήσουν με μηδαμινό κόστος για τον δήμο μια πολύ δύσκολη βλάβη στην κεντρική πλατεία.

Τον τελευταίο χρόνο δεν τροφοδοτούνταν με ηλεκτρικό ρεύμα το access point που υπήρχε εγκατεστημένο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο της πόλης. 


Επιπλέον, η κατάσταση του πίνακα ήταν τέτοια που εγκυμονούσε κινδύνους για τους πολίτες που συναθροίζονται στην περιοχή.

Η άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης επέτρεψε στην ομάδα του Τμήματος Πληροφορικής που εργάζεται για την αποκατάσταση του ασύρματου δικτύου, να επαναφέρει το access point στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας και να καταστήσει το μέρος ασφαλές για τους πολίτες.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ελεύθερο wi-fi ξανά στην κεντρική πλατεία
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8064502134595969086
Σχόλια
item