Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις.... Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις.... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις....

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις....
Έσκασε ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Μάθετε ποιες είναι οι πρώτες δηλώσεις των ερωτευμένων!
Μία νέα σχέση ξεπροβάλλει στο χώρο της showbiz και οι ενδιαφερόμενοι είναι "full in love"! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι εδώ...
Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Δημήτρη Ρουσσέτο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα σχέση της με τον γλύπτη αλλά και για την προοπτική της οικογένειας.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, αυτή την περίοδο δεν είσαι μόνη σου, βρίσκεσαι σε μια νέα σχέση. Τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου ο έρωτας και η αγάπη;
«Πολύ σημαντικό. Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να αγαπώ τους ανθρώπους μου και να με αγαπούν και αυτοί. 
Το θεωρώ, μετά την υγεία, το πιο σημαντικό συστατικό στη ζωή. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, σου δίνει φτερά και ενέργεια όταν εσύ νομίζεις ότι έχεις ξεμείνει και είναι και κάτι πολύ δημιουργικό».
Είσαι από τους ανθρώπους που θα εγκατέλειπαν τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα;
«Δεν είμαι σίγουρη, εκτός αν ένιωθα ότι όλο αυτό με γεμίζει τόσο πολύ, αλλά παράλληλα ένιωθα και τη σιγουριά ότι θα με γεμίζει και όταν παρέλθει όλο αυτό το τρομερό φούντωμα της αρχής. 
Έχω παλέψει πάρα πολύ για να κάνω αυτό που κάνω και εμένα αυτή η ζωή μου δίνει πληρότητα. 
Αν ένιωθα ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είμαι τόσο καλά που δε με ενδιαφέρει να ξανασχοληθώ με την υποκριτική και ότι θα με γεμίζουν άλλα πράγματα, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν το βλέπω πάρα πολύ πιθανό».
Υπάρχει στο μυαλό σου η προοπτική δημιουργίας δικής σου οικογένειας;
«Σίγουρα δεν μου είναι αδιάφορο, αλλά δεν είναι και από τα πράγματα που προγραμματίζεις. 
Το παιδί είναι κάτι το οποίο προκύπτει και σου εμπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί. Ιδανικά, θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια».
Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις....


epirusblog.gr
5 of 5
Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις....
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8439736729131792879
Σχόλια
item