Ποιο πρώην ζευγάρι της showbiz, το έριξε στις… αγκαλιές σε χθεσινή συνάντησή τους; [pics] Ποιο πρώην ζευγάρι της showbiz, το έριξε στις… αγκαλιές σε χθεσινή συνάντησή τους; [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποιο πρώην ζευγάρι της showbiz, το έριξε στις… αγκαλιές σε χθεσινή συνάντησή τους; [pics]

Ποιο πρώην ζευγάρι της showbiz, το έριξε στις… αγκαλιές σε χθεσινή συνάντησή τους; [pics] | tlife.gr
Είναι και οι δυο από τους πιο ταλαντούχους και πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς τους. 
Η Ευγενία Δημητροπούλου που φέτος την βλέπουμε στο Παλλάς στη θεατρική παράσταση  «Ωνάσης τα θέλω όλα» να ενσαρκώνει την πρώτη γυναίκα του Έλληνα κροίσου Τίνα Λιβανού, βρέθηκε χθες στην επίσημη πρεμιέρα της παράσταση «Μaster Class» με την Μαρία Ναυπλιώτου.
Στην ίδια παράσταση στο θέατρο Χορν βρέθηκε και ο Άλκης Κούρκουλος που φέτος τον βλέπουμε στο «Λόγω τιμής» στον ΣΚΑΪ αλλά και στην παράσταση Art στο Μικρό Παλλάς με τον Θοδωρή Αθερίδη. 
Οι δυο ηθοποιοί ήταν για αρκετό καιρό ζευγάρι αλλά πέρσι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Ωστόσο όπως φαίνεται οι σχέσεις τους συνεχίζουν να είναι καλές αφού κάθε φορά που συναντιούνται σε κάποια θεατρική παράσταση αγκαλιάζονται και φιλιούνται!
Έτσι χθες ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι την ώρα που συναντήθηκαν στην είσοδο του θεάτρου Χορν! Η Ευγενία χαμογελώντας έπεσε στην αγκαλιά του Άλκη!
Φωτογραφίες NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Ποιο πρώην ζευγάρι της showbiz, το έριξε στις… αγκαλιές σε χθεσινή συνάντησή τους; [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8877575802173838353
Σχόλια
item