Πωλίνα Τριγωνίδου - Γιώργος Καβακάκης: Το νέο ζευγάρι της showbiz! Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics] Πωλίνα Τριγωνίδου - Γιώργος Καβακάκης: Το νέο ζευγάρι της showbiz! Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πωλίνα Τριγωνίδου - Γιώργος Καβακάκης: Το νέο ζευγάρι της showbiz! Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics]

Πωλίνα Τριγωνίδου – Γιώργος Καβακάκης: Το νέο ζευγάρι της showbiz! Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics] | tlife.gr
Μπορεί οι φήμες και τα δημοσιεύματα να ήθελαν την μελαχρινή καλλονή να διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη, ωστόσο οι φωτογραφίες διαψεύδουν οριστικά αυτό το ειδύλλιο. 
Ο λόγος για την Πωλίνα Τριγωνίδου, η οποία απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE σε άκρως τρυφερές στιγμές με τον… Γιώργο Καβακάκη
Οι φωτογραφίες δεν λένε ποτέ ψέμματα και όλα δείχνουν πως η καλλονή από την Θεσσαλονίκη και το γνωστό μοντέλο αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.
Οι δυο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Romeo που εμφανίζονται ο Θοδωρής Φέρρης και ο Γιώργος Λιβάνης και είχαν μάτια… μόνο ο ένας για τον άλλον! 
Μάλιστα, η Πωλίνα Τριγωνίδου και ο Γιώργος Καβακάκης δεν δίστασαν να ανταλλάξουν καυτά φιλιά στο στόμα, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα!
Δες φωτογραφίες:
Η Πωλίνα Τριγωνίδου και ο Γιώργος Καβάκακης δεν κρύβουν τον έρωτά τους!
epirusblog.gr
5 of 5
Πωλίνα Τριγωνίδου - Γιώργος Καβακάκης: Το νέο ζευγάρι της showbiz! Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8310202603950948906
Σχόλια
item