Τάμτα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα Ρουβά - Παπαρίζου - Ρόκκου! Ποιοι άλλοι έδωσαν το παρών [pics]

Τάμτα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα Ρουβά – Παπαρίζου – Ρόκκου! Ποιοι άλλοι έδωσαν το παρών [pics] | tlife.gr
Τρεις από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νυχτερινό κέντρο Estate και υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές. 
Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο, οι οποίοι έρχονται να «ταράξουν» την νυχτερινή ζωή της Αθήνας με τις επιτυχίες τους. 
Το βράδυ του Σαββάτου, το σχήμα έκανε πρεμιέρα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, προκειμένου να το στηρίξει. Μεταξύ αυτών και η Τάμτα!
Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Σάκη Ρουβά και έτσι δεν θα γινόταν να λείπει από την μεγάλη πρεμιέρα. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια μας έχει συνηθίσει στις stylish εμφανίσεις, αφού η αδυναμία που έχει στη μόδα είναι μεγάλη. 
Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, ένα λευκό τοπ και ένα oversize σακάκι, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων πάνω της. 
Η Τάμτα βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της, αφού από τη μία η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα καλά κρατεί, και από την άλλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συνεργασία της με τις Μέλισσες.
Από το πλευρό του Σάκη Ρουβά δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η σύζυγός του, η Κάτια Ζυγούλη, η οποία είναι συνεχώς δίπλα του και τον στηρίζει σε ότι και αν κάνει! Το ζευγάρι μπορεί να μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, όμως παραμένει full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του.
Παράλληλα, πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο για να παρακολουθήσουν την μοναδική συνεργασία τριών από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες και να περάσουν το βράδυ τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών λοιπόν ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, η Βίκυ Κάβουρα, η Σόφι Πασχάλη και ο Γιώργος Γιαννιάς μαζί με την σύζυγό του, Ελευθερία Παντελιδάκη.
Κάτια Ζυγούλη
Βίκυ Κάβουρα
Πάνος Μουζουράκης, Μαργαρίτα Μάτσα
Σόφη Πασχάλη
Ελευθερία Παντελιδάκη, Γιώργος Γιαννιάς
Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Τάμτα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα Ρουβά - Παπαρίζου - Ρόκκου! Ποιοι άλλοι έδωσαν το παρών [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1375543489806891910
item