Βίκυ Καγία - Ηλίας Κρασσάς: Τα παθιασμένα φιλιά τους στη μέση του δρόμου! [pics]

Βίκυ Καγία – Ηλίας Κρασσάς: Τα παθιασμένα φιλιά τους στη μέση του δρόμου! [pics] | tlife.gr
Έχουν περάσει έξι χρόνια από τη μέρα που αντίκρισαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον. Ήταν φθινόπωρο του 2013, όταν η Βίκυ Καγιά πρωτοσυνάντησε τον Ηλία Κρασσά σε ένα καθαρά επαγγελματικό ραντεβού. 
Eκείνος με τη σειρά του έβλεπε στο πρόσωπό της τον κατάλληλο άνθρωπο για να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια των ζαχαροπλαστείων του, αλλά σε αυτό το τραπέζι κατέληξε να βρει και κάτι πολύ περισσότερο: Μία σύντροφο ζωής.
Έξι χρόνια αργότερα, στη διάρκεια των ποίων έκαναν έναν μυστικό γάμο στο Παρίσι και απέκτησαν δύο παιδιά, το πάθος μεταξύ τους μοιάζει άσβεστο. 
«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ραντεβού στο ραντεβού, με πήγαινε και με έφερνε τρεις μήνες για το πρότζεκτ… Έχει πολύ κοφτερό μυαλό, είναι γενναιόδωρος και είναι ο μόνος που όταν πει κάτι το έχει κάνει μέσα σε 3 μέρες», έχει πει η Βίκυ Καγιά για τον σύζυγό της σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη.
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παραμένουν full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη ότι ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντίθετα τον δυναμώνει κιόλας. 
Αυτό, μάλιστα, φάνηκε και σε πρόσφατη έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.
Χαλαροί και ευδιάθετοι γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, ενώ λίγο πριν χωρίσουν οι δυο δρόμοι τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν μερικά παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press


epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγία - Ηλίας Κρασσάς: Τα παθιασμένα φιλιά τους στη μέση του δρόμου! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8927339506144592693
item