Αθηνά Οικονομάκου: Συνεχίζει να ζει το καλοκαίρι της! Η νέα απόδραση στο Αίγιο [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Συνεχίζει να ζει το καλοκαίρι της! Η νέα απόδραση στο Αίγιο [pics] | tlife.gr
Δεν έχει τέλος το καλοκαίρι για την Αθηνά Οικονομάκου! Μπορεί να διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη, όμως η γνωστή ηθοποιός δεν σταμάτα να φορά το μαγιό της και να κάνει τα μπάνια της! 
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» είναι λάτρης του καλοκαιριού και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε Παρασκευή τακτοποιεί όλες τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα, μπαίνει στο αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο και ταξιδεύει προς αγαπημένους προορισμούς!
Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου αναχώρησε για το Αίγιο, μέρος που έχει επισκεφτεί πολλές φορές, καθώς είναι μια παραθαλάσσια περιοχή πλησίον μιας μεγάλης πόλης, της Πάτρας. 
Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ότι τρελαίνεται για ταξίδια και παρά τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχει μέσα στην καθημερινότητα, όταν πέσει στο τραπέζι το σενάριο για κάποια εκδρομή, εκείνη βρίσκει τρόπο, τακτοποιεί τις εκκρεμότητες και φτιάχνει τις βαλίτσες της.
Την αποκάλυψη της απόδρασης έκανε η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τα πράγματα που κάνει.
Δες φωτογραφίες:
Το καλοκαίρι για την Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει τέλος!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Συνεχίζει να ζει το καλοκαίρι της! Η νέα απόδραση στο Αίγιο [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4829061557769912326
item