Νεσχάν Μουλαζίμ: Χέρι-χέρι με τον κούκλο σύντροφό της στα βόρεια προάστια, λίγο πριν παντρευτούν! [pics]

Νεσχάν Μουλαζίμ: Χέρι-χέρι με τον κούκλο σύντροφό της στα βόρεια προάστια, λίγο πριν παντρευτούν! [pics] | tlife.gr
Full in love είναι η Νεσχάν Μουλαζίμ και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το αγόρι της! 
Η μελαχρινή καλλονή τους τελευταίους 11 μήνες περίπου ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Πολογεώργη – ο οποίος είναι επιχειρηματίας και πολίστας – και το ζευγάρι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με παπά και με κουμπάρο!
Μάλιστα, η όμορφη Νεσχάν έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Πρωινό ότι πρόκειται να βαφτιστεί χριστιανή, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. 
Το γνωστό μοντέλο, με καταγωγή από την Τουρκία έχει βρει στον Στέλιο ό,τι ονειρευόταν και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις μερικούς μήνες μαζί, οι δυο τους θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα!
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει τις βόλτες του χεράκι χεράκι σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. 
Αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί και όπως βλέπεις αποτελούν ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι! Εκείνη πανέμορφη, αυτός γοητευτικός… φτιάχνουν το τέλειο ζευγάρι!
Μαζί τους ήταν και η καλή τους φίλη, Χριστίνα Κανελλοπούλου, η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη.
Το love story του ζευγαριού
Ο Στέλιος Πολογεώργης κατάγεται από τα Σφακιά της Κρήτης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στα Χανιά και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. 
Το καλοκαίρι που μας πέρασε επισημοποίησαν τη σχέση τους και αντάλλαξαν βέρες, ενώ συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν οι οικογένειές τους, δείχνοντας ότι η γνωριμία τους έχει μπει σε νέες, πιο σοβαρές βάσεις! 
Μάλιστα, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης έχουν αποφασίσει να κάνουν συμμέτοχους στη χαρά τους και τις δύο οικογένειες σε Ελλάδα και Τουρκία, γι’ αυτό ο γάμος θα είναι διπλός! 
Ο πρώτος γάμος αναμένεται να γίνει στα Χανιά, όπου θα ακολουθήσει τρικούβερτο κρητικό γλέντι και έπειτα από λίγο καιρό θα ακολουθήσει γάμος και στην Τουρκία, απ’ όπου κατάγεται το γνωστό μοντέλο.
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Νεσχάν Μουλαζίμ: Χέρι-χέρι με τον κούκλο σύντροφό της στα βόρεια προάστια, λίγο πριν παντρευτούν! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1559354288265748332
item